Florentin Petre anunţă transferul definitiv al lui Patrick Petre: „Patrick pleacă definitiv de la Dinamo!”

Împrumutat în sezonul trecut la Sepsi Sf. Gheroghe, unde nu a impresionat, Patrick Petre nu face parte din planurile de viitor ale lui Dinamo.

evomag.ro

Viitorul lui Patrick Petre (21 de ani) nu mai e legat de Dinamo, anunţă Florentin Petre. Deși s-a scris inițial că Petre Jr. a fost doar împrumutat la Iași, lucrurile nu stau de fapt așa. Tânărul mijlocaş ofensiv va fi cedat definitiv la Politehnica Iaşi şi ar putea aduce bani în conturile clubului din Ştefan cel Mare, doar dacă moldovenii vor reuși să-l vândă la un moment dat.

Dorit cu insistență de Flavius Stoican la CSM Poli Iași, Patrick Petre a ajuns în cele din urmă în Copou. Inițial s-a scris că e vorba de un împrumut, însă mijlocașul va deveni jucătorul moldovenilor din postura de jucător liber de contract, chiar dacă mai avea un an de contract cu Dinamo. Anunţul a venit de la Florentin Petre, care a vorbit şi despre o înţelegere între Dinamo şi ieşeni.

„Patrick o să plece liber de la Dinamo acum și Dinamo va avea un procent dintr-o eventuală revânzare.

watchshop.ro

Nu pleacă împrumut și nici nu a plecat liber de contract. Va pleca definitiv de la Dinamo cu un eventual procent, dacă va fi vândut de Iași. De ce să ceară bani Dinamo? Nu-l dă nimeni afară de la Dinamo. El mai avea o clauză în contract. Dacă nu joacă 85% din meciurile lui Dinamo el poate pleca liber de contract. Așa că Dinamo s-a gândit că poate fi o afacere de viitor și poate profita”, a declarat Florentin Petre.

  • 1 gol şi 3 pase decisive a reuşit Petre în cele 21 de meciuri disputate sezonul trecut.
  • 350.000 de euro e cota de piaţă a lui Petre.
Reclame