Florin Bratu este încântat de felul în care arată noul echipament | De unde şi la ce preţ se pot achiziţiona noile tricouri

Dinamo şi-a prezentat, marţi, echipamentele, realizate de sponsorul tehnic Macron, pentru sezonul 2018 – 2019 al Ligii 1.

evomag.ro

Firma din Italia le-a pus la dispoziţie roş-albilor trei echipamente, pentru acasă (roşu), deplasare (alb) şi un al treliea echipament negru, variantă la care trupa din Ştefan cel Mare a apelat în mai multe rânduri în ultimele sezoane. Tricourile sunt serie exclusivă pentru Dinamo şi designul lor a fost făcut şi cu ajutorul oamenilor din club, care au venit cu ideea ce simboluri nu trebuie să lipsească.

“Avem un tricou aniversar, care ne place foarte mult. Mi-aş dori ca aceste tricouri să ajungă şi în tribune, la suporteri. Ar fi extraordinar. Avem nevoie de fani în număr cât mai mare la stadion. Fanii noştri sunt o stare de spirit, au demonstrat unitate de-a lungul timpului. O luăm de la 0 şi sper ca la acest început de drum, cu această echipă tânără, să putem învinge, să facem jocuri bune, să facem rezultate şi să facem performanţă. Am aniversat 70 de ani de la înfiinţarea clubuluiHÎLceea echipamentul e special. Cu el sperăm să purtăm echipa spre o bucurie imensă. E tot ce-mi doresc”, a declarat Florin Bratu.

Şi căpitanul echipei Dan Nistor este încântat de felul în care arată noul echipament.

„Este un echipament foarte frumos, sper să ne ridicăm la nivelul acestui echipament şi al acestor suporteri. Am văzut foarte multă lume aici la eveniment, sper ca duminică să vina în număr mare la stadion şi să ne încurajeze.

Primul meci îl avem cu cei de la Voluntari, apoi ne gândim la cel de-al doilea meci. Valoare echipei nu o vom vedea după primele două meciuri, cred că a 8-a, a 9-a etapa, aşa aş putea să va spun mai multe”, a declarat Dan Nistor.

Directorul general al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, explică în ce constau noutăţile privind echipamentul pentru viitorul sezon, dar și de unde şi la ce preţ se pot achiziţiona noile tricouri.

“Echipamentul a fost făcut de la 0 şi am putut să integrăm foarte multe elemente din istoria acestui club. O sa vedeţi anul înfiinţării, chipul Unicului Căpitan şi sloganul lui Cătălin Hâldan, ‘haideţi să le aratăm ăstora cine e Dinamo.

Tricourile albe şi cele roşii sunt disponibile de azi şi la magazin, şi online. Un tricou 230 de lei. Echipamentul negru va fi disponibil în următoarele zile”, a explicat Ionel Dănciulescu.

La eveniment au mai participat Cristi Hîldan, Jaime Penedo, Giorgos Katzikas şi Robert Moldoveanu. Iată, mai jos, ce au declarat dinamoviștii la lansarea echipamentului pentru noul sezon:

Cristi Hîldan (Președinte DDB): „Vă mulțumim pentru susținere și pentru prezența dumneavoastră aici, la sediul Asociației noastre. Este o premieră în România, un eveniment organizat pentru suporteri de clubul Dinamo și Asociația Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo. O validare, dacă acceptați, a proiectului nostru, Program DDB, cunoscut în țară și în străinătate. Mă bucur când văd aici dinamoviști atașați de culorile clubului pentru că doar împreună pentru Dinamo putem să reușim, putem să retrăim momentele de glorie cu care am crescut fiecare dintre noi”.

Robert Moldoveanu: „Un echipament foarte frumos, printre cele mai frumoase din Liga 1. Sperăm să facem o figură frumoasă cu ele! Nu vreau să vorbesc acum despre play-off, dar cred că poate fi un echipament bun pentru acest obiectiv”.

Giorgos Katsikas: „Avem jucători tineri şi unii cu experienţă în echipă şi cred că această combinaţie va fi destul de bună pentru a ajunge în play-off. Avem un start de sezon greu, jucăm cu 5-6 echipe bune, dar vrem să le luăm pe rând. Îmi place Dinamo, îmi place atmosfera şi asta m-a determinat să rămân în continuare aici”.

watchshop.ro

Penedo Cano: „A fost o mare experienţă pentru noi, ne-am bucurat mult de acest Mondial. Ne-a ajutat să creştem şi să ne maturizăm. Am jucat cu echipe de un mare nivel şi mi-a plăcut acest lucru. A fost un turneu frumos, mi-ar fi plăcut să fac mai mult. Ştiam că vom avea meciuri grele. Nu mi-aş reproşa multe, tot ce s-a întâmplat mă face să continui mai mult şi mai bine. Am primit multe goluri, dar a fost un turneu bun”.

  • Dinamo va debuta în noul echipament duminică, împotriva celor de la FC Voluntari, într-o partidă ce se va desfășura pe Stadionul Dinamo, de la ora 21:00.
Reclame