Bratu susţine că nu se poate bate la câştigarea campionatului | Detalii despre posibilele transferuri

Dinamo se pregătește de noul sezon al Ligii I, „câinii” vor întâlni formaţia FC Voluntari, pe stadionul Dinamo, duminică, 22 iulie, de la ora 21:00.

Florin Bratu, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că echipa din Ștefan cel Mare nu se poate bate la câștigarea campionatului.

„Ne aşteaptă un început de campionat foarte dificil. Nu mă gândesc la titlu şi sunt foarte sincer când spun asta. Am încredere că jucătorii mei vor pune în practică tot ceea ce am exersat la antrenamente şi cred eu că suntem pregătiţi sută la sută pentru acest debut de campionat dificil, dar provocator”, a declarat Bratu, într-o conferință de presă.

Chiar dacă obiectivele nu sunt cele mai îndrăzneţe, tehnicianul de 38 de ani aşteaptă transferuri la echipa din Ștefan cel Mare.

evomag.ro

„Am ştiut exact unde vin şi care sunt posibilităţile la Dinamo. Pot apărea ceva întăriri săptămâna viitoare, dar nu bombe, Doamne fereşte! Am fost adus aici să întineresc echipa, pentru că ştiam foarte mulţi jucători tineri. Momentan avem în lot zece jucători sub 21 de ani, iar asta spune multe. Avem şi jucători cu experienţă la dispoziţie şi vreau să fac această îmbinare pentru că îmi doresc echilibru la echipă”, a mai declarat Florin Bratu.

  • Dinamo are un început de campionat dificil, în primele 5 etape întâlnind Viitorul, FCSB şi CFR Cluj.
Reclame