Concluziile lui Penedo după Campionatul Mondial din Rusia: “Am învăţat multe”

Prezent la lansarea noului echipament cu care Dinamo va ataca sezonul 2018-2019, portarul lui Dinamo, Jaime Penedo a vorbit despre ce a însemnat pentru el experienţa Mondialului.

‘Mă simt bine, pentru că adevărul este că a fost o experienţă mare pentru noi ca şi echipă, ca şi ţară. Panama s-a bucurat mult de Campionatul Mondial. Noi, ca echipă, avem de învăţat multe şi trebuie să creştem, să ne maturizăm, am avut un turneu dificil şi complicat, dar trebuie să mergem înainte.

watchshop.ro

Ce mi-a plăcut mult, a fost nivelul la care am concurat. A fost unul foarte ridicat şi mi-a plăcut pentru că îţi arată unde te situezi şi unde vrei să ajungi. În general sunt foarte exigent, dar nu mi-aş reproşa multe. Din contră, îmi dă mai multă dorinţă de a continua şi de a munci. A fost un turneu frumos”, a spus singurul jucător din Liga 1 prezent la Cupa Mondială.

Penedo a încasat 11 goluri la acest Campionat Mondial. Trei de la Belgia, şase de la Anglia şi două de la Tunisia. Cu toate acestea, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor din Panama, având cinci intervenţii salvatoare.

Reclame