Daniel Popa este arma secretă a lui Florin Bratu înainte de Dinamo-Voluntari

Florin Bratu a prefaţat debutul câinilor în noul sezon din Liga 1 şi a vorbit despre Daniel Popa (24 de ani, ), fotbalist care l-a impresionat în cantonamentul din Polonia, dar are în continuare pretenții și mai mari de la atacantul dinamovist.

epiesa.ro

Florin Bratu a cerut atenție având în vedere că echipa ilfoveană a făcut multe transferuri în această vară, manager general fiind experimentatul Ioan Andone.

“A început să înscrie goluri și mă bucur pentru el. Și în cantonamentul din Polonia a înscris două goluri foarte frumoase. A revenit mai proaspăt, a slăbit trei kilograme față de greutatea pe care o avea înainte. S-a lucrat mult cu el la mobilitate și agilitate. Are un fizic bun de atacant, forță și o viteză bună. Încă poate îmbunătăți calitățile acestea! Mi-aș dori să aibă o ambiție mai mare și cred că în acest sezon poate lucra și la chestia aceasta. Îmi doresc să nu cedeze ușor și să își creeze obiective pe termen mediu și lung în așa fel încât să le și atingă. Acest lucru vine doar prin ambiție și motivație”, a declarat Florin Bratu .

watchshop.ro

Atacantul dinamovist a debutat în tricoul lui Dinamo în august 2016, chiar împotriva celor din Voluntari, în Cupa Ligii. Antrenorul de atunci al „câinilor”, Ioan Andone, l-a odihnit pe titularul obișnuit din atac, Gnohere, și l-a aruncat în luptă pe Popa. Tânărul nu a dezamăgit și a marcat o „dublă” de senzație.

Daniel Popa a marcat 5 goluri împotriva ilfovenilor din totalul de 11 reuşite de el în tricoul lui Dinamo.

Reclame