Destinaţie surpriză pentru Adrian Mutu | Unde a ajuns să antreneze „Briliantul”

Adi Mutu (39 de ani) şi-a găsit un nou angajament după ce a plecat de la FC Voluntari, echipă pe care a antrenat-o pe finalul sezonului trecut din Liga 1.

Fostul manager general a lui Dinamo, a semnat cu echipa a doua a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe United. Aşa susţine Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, care a lucrat cu fostul atacant la federaţie. Mutu a „dispărut” din peisaj după ce şi-a terminat mandatul la FC Voluntari.

Anunțul a fost făcut de Mihai Stoichiță în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

evomag.ro

„Vă spun în premieră: Adi Mutu antrenează în Emirate. El avea oferte și când s-a dus la Voluntari, dar a ales Voluntariul pentru că dorea să rămână în România. Este o echipă de primă ligă. O să vă dau mai multe detalii când o să le am. Sigur a semnat în Emirate”, a declarat Mihai Stoichiță.

Adrian Mutu a antrenat-o pe FC Voluntari din 14 aprilie 2018 şi a rezistat opt meciuri pe banca echipei din Ilfov. „Briliantul” a părăsit echipa după barajul de promovare/menţinere în Liga 1, cu Chindia Târgovişte, cu o medie de 1,25 puncte obţinute pe meci. Când a semnat cu ilfovenii, Mutu deținea doar licența A de antrenor, care îi permite să conducă o echipă din Liga a 2-a, însă în acte „principal” a fost Victor Naicu, cel care are licență PRO.

Reclame