OFICIAL: Tomislav Gomelt noul jucător a lui Dinamo | Pe ce perioadă a semnat mijlocașul

Dinamo se întărește chiar înainte de startul sezonului, şi a adus un mijlocaş croat cu care să atace play-off-ul în acest sezon. Prin intermediul paginii oficiale, Dinamo a oficializat transferul fostului decar de la CFR Cluj, Tomislav Gomelt (23 de ani), ultima oară la HNK Rijeka.

Croatul se afla în discuții cu Dinamo încă de acum o săptămână, însă transferul s-a concretizat astăzi. Fotbalistul a semnat un contract pentru următoarele trei sezoane competiționale și va intra în programul echipei. Acesta va purta tricoul cu numărul 21 și va fi prezentat într-o conferință de presă care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, la Săftica.

Gomelt este al cincilea jucător sosit în Ştefan cel Mare în această perioadă de transferuri, după Mircea Axente, Sergiu Popovici, Deian Sorescu şi Constantin Dima.

În cariera sa, croatul a evoluat la Espanyol B, Royal Antwerp, Bari, CFR Cluj, Rijeka şi Lorca.

  • 53 de meciuri a jucat Gomelt în toate competițiile pentru CFR Cluj, Liga 1 (44), Cupa României (8) și Cupa Ligii (1), în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni.
  • 1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016. Cu Gomelt titular, CFR Cluj s-a impus la loviturile de departajare împotriva echipei din Ștefan cel Mare în finala disputată pe Arena Națională în urmă cu doi ani.
Reclame