Giani Kiriţă este sceptic în legătură cu șansele lui Dinamo la titlu

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriţă nu crede că echipa pregătită de Florin Bratu va avea suficientă putere, în acest sezon, pentru a se înfrunta cu principalele adversare la tiltu, dar speră ca formaţia „alb-roşie” să le învingă pe FCSB şi pe CFR Cluj.

Kiriţă a mai precizat că formaţia din Ştefan cel Mare, mai are nevoie de trei sau patru jucători cu experienţă.

”Anul ăsta este un proiect în care sincer arată altfel decât anii trecuţi, adică cei de acolo au spus că merg pe un proiect bazat pe mulţi tineri şi aşteptăm rezultatele. Să vedem ce se va întâmpla, dacă vor merge pe aceeaşi linie, cu aceiaşi tineri de care se vorbeşte.

elefant.ro

Nu ştiu dacă putem să emitem pretenţii la titlu, dar sperăm să facem o echipă încât să ne putem bate la titlu. O echipă care să bată FCSB-ul, CFR-ul şi să se bată la titlu şi dacă, cine ştie, conjunctura îi poate permite să se bată la titlu, atunci se poate vorbi şi de asta.

E greu pentru că este o echipă tânără, fără experienţă şi unei astfel de echipe îi trebuie timp şi multă răbdare. În lotul lui Dinamo sunt 3-4 jucători cu experienţă, eu am spus-o că îi mai trebuie 3-4 jucători cu experienţă şi atunci putem să aspirăm să ne batem la titlu, dar deocamdată astea sunt posibilitaţile la Dinamo, poate cei de acolo îşi dau seama că mai trebuie aduşi jucători cu experienţă şi atunci se vor face şi investiţiile astea”, a declarat Giani Kiriţă.

  • Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1, duminică, de la 21:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari.
Reclame