VIDEO | Un oficial a lui Dinamo a trasat obiectivul „câinilor” din acest sezon

Dinamo se pregătește de noul sezon al Ligii I, „câinii” vor întâlni formaţia FC Voluntari, pe stadionul Dinamo, duminică, 22 iulie, de la ora 21:00.

bestkids.ro

Bogdan Bălănescu, secretarul general al clubului, a vorbit la ProSport LIVE despre obiectivul „câinilor” din acest sezon, dar și despre experienţa lui Jaime Penedo la Campionatul Mondial din Rusia. Goalkeeper-ul panamez a fost singurul jucător din Liga 1 care a evoluat la acest turneu final.

Bogdan Bălănescu a explicat și cauza despărţirii „câinilor” de Adam Nemec.

Bogdan Bălănescu: „Nu ne vom mai propune obiective măreţe. Vom trata fiecare meci cu maximă seriozitate. Anul trecut a fost o conjunctură… prin plecarea lui Cosmin Contra la echipa naţională, unii jucători erau la sfârşit de contract… Şi Dinamo a ratat la mustaţă playoff-ul. Politehnica Iaşi nu fusese niciodată pe un loc de playoff. Parcă aşa s-au aşezat astrele. Acum pornim cu speranţe la drum.

elefant.ro

Cu Jaime am vorbit şi înainte de începerea Campionatului Mondial şi am văzut starea lui de spirit. Pentru el a fost o experienţă extraordinară. Sigur, nu aveau şanse să facă performanţă la Campionatul Mondial, Panama fiind o echipă mică, dar a fost o experienţă foarte mare pentru el. Cred că îl va ajuta în noul sezon. Este singurul jucător din campionatul României care a participat la Mondial.”

Reclame