Dănciulescu descrie noul transfer al lui Dinamo: „Poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului”

Dinamo a oficializat joi al patrulea transfer al verii şi formaţia din Ştefan cel Mare şi-a asigurat serviciile lui Tomislav Gomelt.

elefant.ro

Mijlocașul croat, în vârstă de 23 de ani, a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane competiționale şi va purta tricoul cu numărul 21. Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că internaţionalul croat, a fost dorit de Florin Bratu, cât și de conducerea „alb-roşiilor”.

„Este un număr 10, din punctul meu de vedere poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului. E un fotbalist în care avem mare încredere. Are un CV bun, a jucat în Italia, Spania, a confirmat și la CFR. În tricoul clujenilor ne-a furat o Cupă. Sperăm să se revanșeze acum și să ne ajute să facem performanță.

Este un jucător important, pe care ni l-am dorit cu toții foarte mult. A fost o țintă mai veche a noastră, la care nu am renunțat niciun moment. Florin a insistat foarte mult pentru Gomelt, iar conducerea clubului a făcut toate eforturile pentru a-l aduce. Sperăm ca Gomelt să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru gsp.ro.

Dănciulescu a vorbit şi despre forma fizică actuală a lui Gomelt: „Va fi supus mai multor teste fizice amănunțite pentru a vedea exact în ce formă este”.

  • Gomelt a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka și Lorca FC.
  • 53 de meciuri a jucat Gomelt în toate competițiile pentru CFR Cluj, în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni.
  • 1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016.
Reclame