VIDEO | Dănciulescu este încrezător: „Nu vom avea nici o problemă împotriva celor de la Voluntari”

Dinamo debutează duminică în noul sezon al Ligii I, în Ștefan cel Mare, contra lui FC Voluntari. Ionel Dănciulescu a oferit ultimele detalii înainte de startul sezonului 2018-2019.

evomag.ro

De asemenea, directorul general a spus totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB. Dănciulescu a precizat că știa încă de la finele sezonului trecut că atacantul va refuza oferta făcută de Becali.

FCSB a insistat pentru transferul lui Adam Nemec, care şi-a terminat în vară contractul cu Dinamo şi a devenit liber de contract. Însă Gigi Becali a avut parte numai de refuzuri. Atacantul de 32 de ani i-a transmis că nu vrea să mai revină în fotbalul românesc şi îşi doreşte să-şi continue cariera la un club din străinătate

Ionel Dănciulescu: „Sunt foarte încrezător în echipă, în ceea ce a lucrat Florin Bratu în pregătire. Am văzut că echipa are o exprimare coerentă în joc. Şi cred că, dacă Dinamo va juca la fel ca în primele trei meciuri amicale, consider că nu vom avea nici o problemă împotriva celor de la Voluntari. Asta chiar dacă ceea ce se întâmplă la ei este o necunoscută totală, pentru că au adus foarte mulţi jucători noi.

V-am spus de atunci că Adam nu vrea să joace la FCSB. Ştiam că nu vrea să joace la FCSB, am vorbit cu el şi ştiam că nu vrea şi că vrea să plece în străinătate.

watchshop.ro

Mâine este un meci foarte important, primul în noul sezon. De aceea fac un apel la suporteri pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Este un moment important pentru această echipă aşa că îi aşteptăm în număr cât mai mare la stadion”.

Lasă un răspuns