VIDEO | Sergiu Popovici și Tomislav Gomelt au fost prezentaţi oficial: „Când am auzit de interesul acestui club nu m-am gândit prea mult şi am venit”

Pariurile lui Florin Bratu în acest sezon, Sergiu Popovici (25 de ani), alaturi de Tomislav Gomelt (23 de ani), transferați în această vară la clubul din Ștefan cel Mare, au participat în această după-amiază, la conferința de presă organizată de Dinamo București înaintea primului meci oficial al noului sezon competițional.

elefant.ro

„Câinii roşii” vor juca în fața propriilor suporteri cu FC Voluntari într-o partidă programată duminică, la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în prima etapă a Ligii 1, ediția 2018-2019.

Sergiu Popovici: „Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo, una dintre echipele mari ale campionatului. Vreau să demonstrez că merit să joc la această echipă. Îmi doresc să evoluez mâine şi să obţinem cu Voluntari primele trei puncte ale sezonului”.

Tomislav Gomelt: „Sunt fericit să fiu la un club precum Dinamo. Eu nu am venit de mult timp aici, dar am văzut jucători valoroşi şi cred că Dinamo este o formaţie bună. Când am auzit de interesul acestui club nu m-am gândit prea mult şi am venit repede pentru a mă antrena alături de echipă. Mâine ne aşteaptă o finală, pentru că din punctul meu de vedere primul meci al sezonului este şi cel mai important.

M-am antrenat în pauza competiţională alături de un preparator fizic, aşa că acum sunt la un nivel bun din acest punct de vedere. Nu mai am nevoie de mult timp pentru a fi 100% apt de joc. Cred că săptămâna viitoare voi fi OK. Eu sunt gata să joc oriunde doreşte să mă folosească antrenorul la mijlocul terenului. E prea devreme să vorbim despre derby. Trebuie să fim concentraţi pentru meciul cu Voluntari”.

  • Sergiu Popovici a semnat un contract valabil două sezoane, cu Dinamo.
  • Tomislav Gomelt va fi jucătorul lui Dinamo pentru următoarele trei sezoane competiționale.
Reclame