Continua scandalul la Voluntari | Cosmin Bărcăuan e gata să-i ia locul lui Oprița la Voluntari: „Recunosc că am avut unele discuții”

Clubul FC Voluntari se află în mijlocul unui scandal imens, iar antrenorul Opriţa ar putea pleca după meciul cu Dinamo în urma conflictului pe care el şi staff-ul său l-au avut cu Ioan Andone.

elefant.ro

Totul a pornit după ce antrenorul Daniel Oprița a decis să nu-l păstreze în lot în acest sezon pe Costin Lazăr, iar Ioan Andone s-a împotrivit deciziei tehnicianului.

Andone l-a dat afară pe Florentin Dumitru, iar alături de acesta au mai părăsit echipa și colaboratorii săi, Gabi Popescu, Iulian Miu și Cristian Ciocoiu. Oprița e așteptat să facă un pas greșit pentru a i se rezilia contractul, iar în locul lui, „Fălcosul” îl dorește pe fostul jucător dinamovist Cosmin Bărcăuan (39 de ani), proaspăt licențiat în antrenorat.

Aflat în Salonic, Cosmin Bărcăuan a mărturisit că e gata să accepte o eventuală ofertă, în cazul în care clubul îi va cere ajutorul.

“Nu vreau să mă ascund după cireș și vreau să vă spun că mi-ar plăcea să antrenez FC Voluntari mai ales că între timp am luat și licența PRO. În primul rând îmi doresc să antrenez în Liga 1 din România. Este visul meu de când m-am apucat de școala de antrenori. Cine credeți voi că nu își dorește acest lucru? Însă vreau să fac următoarele precizări în legătură cu situația mea. Nu vânez postul nimănui. Eu voi prelua echipa doar dacă se apelează la serviciile mele.

Aș mai vrea să vă spun că eu sunt angajat la FC Voluntari ca și consilier sportiv, dar mă ocup și de partea de scouting încă de anul trecut. Am fost și în catonament cu echipa în Slovenia. Recunosc că am avut și unele discuții cu privire la preluarea echipei după plecarea lui Adrian Mutu, dar nu s-au concretizat deoarece a apărut varianta Daniel Oprița, iar el a avut câștig de cauză în fața mea. Acum nu are rost să facem un alt subiect de presă pentru că echipa are meci duminică cu Dinamo și este bine pentru toată lumea să fie liniște la Voluntari. Jucătorii trebuie să se gândească doar la meciul cu Dinamo, nu la schimbări de antrenori sau la tot felul de scandaluri.

watchshop.ro

Un antrenor trebuie să stea mereu cu geanta pregătită, iar dacă este să vin și să antrenez în România nu știu dacă pentru moment pot să îmi aduc și familia cu mine. Eu am în Grecia copiii la școală, dar hai să nu ne grăbim. Mai întâi de toate trebuie să fiu dorit de toată lumea din club, iar apoi totul vine de la sine”, a spus Bărcăuan.

  • Cosmin Bărcăuan a jucat în două rânduri pentru Dinamo, în sezoanele 2002-2004 și 2005-2006. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Bihor Oradea, FC U Craiova, Șahtior, Krîlia Sovetov, PAOK Salonic, OFI Creta și Ceahlăul Piatra Neamț.
Reclame