VIDEO | Debut de senzaţie pentru Deian Sorescu: „E cel mai frumos debut posibil”

Dinamo a început noul sezon din Liga 1 cu o victorie, scor 2-1 pe teren propriu cu Voluntari.

elefant.ro

Prima repriză se anunţa a fi tare. Daniel Popa a scăpat singur cu Drăghia, dar tricoul pe care-l purta părea să fi avut în jur de 50 de kilograme. Este singurul motiv prin care putem explica faptul că vârful târgoviştean a fost ajuns din urmă de fundaşii ilfoveni.

Moldoveanu a încins spiritele în prima parte cu un şut pe lângă poarta. Prima parte este considerată a fi cea mai slabă a acestui început de campionat. Tabela a rămas intactă, dar inspiraţia celor doi antrenori au modificat-o. Doi foşti atacanţi, Daniel Opriţa şi Florin Bratu.

Tehnicianul ilfovenilor mută primul. Nou-intratul Căpăţînă îl serveşte perfect pe Ricardinho în careu, la doar un minut după ce a intrat în teren, iar acesta schimbă situaţia pe tabelă, ajutat de devierea decisivă a lui Nistor. 1-0 pentru FC Voluntari, şi eram aproape de o nouă surpriză a acestui nou început de sezon.

Sunt aruncaţi în joc Axente şi Deian Sorescu. Acelaşi Nistor a contribuit decisiv la golul egalizator. Nu s-au bucurat mult ilfovenii de avantajul de pe tabelă. Decarul dinamovist i-a pasat perfect lui Salomao în centrul careului, care egalează cu latul. Dinamo se trezise.

A început asediul. Golul plutea în aer. Salomao a trimis către nou-intratul Axente. Vârful dinamovist a nimerit bara, iar mingea a ajuns la Deian Sorescu, nu a reuşit să îl învins pe Bucurică din prima incercare, şi a trimis în poartă, imparabil, din al doilea şut.

Sorescu a marcat la debut, iar echipa a obținut prima victorie, în noul sezon. Ce poate fi mai frumos?

evomag.ro

„Ţin să îi mulţumesc familiei, care e aproape de mine. Nu m-am gândit că o să marchez, dar i-am promis lui Dan Nistor că, dacă voi marca în seara asta, este pentru copilul lui. E cel mai frumos debut posibil.

Am început cu dreptul şi sper să îi batem (referindu-se la FCSB) şi pe ei. D-abia aştept derby-ul cu ei. Mi-a arătat Dan câteva filmuleţe cu galeria, sunt impresionanţi”, a dezvăluit Sorescu.

Reclame