Ce face Lupescu, după ce a pierdut alegerile pentru şefia FRF | „S-a dus acolo unde este apreciat şi a avut rezultate excelente”

Adunare generala FRF. 25.01.2010.

Ionuţ Lupescu a fost dezamăgit de pierderea alegerilor pentru președinția FRF, desfășurate la 18 aprilie, și a rămas de atunci în afara fenomenului fotbalistic.

watchshop.ro

Fostul mijlocaş a lui Dinamo, olecase din funcţia de director tehnic al UEFA şi spera că în următorii patru ani, cel puţin, să lucreze la Bucureşti. N-a ieşit cum şi-a propus şi a decis să plece din nou din ţară. Ionuţ Lupescu nu a preluat nicio altă funcţie în fotbal, deşi s-a speculat că va reveni în structura UEFA sau că va prelua un post în cadrul FIFA, având o legătură veche de prietenie cu Gianni Infantino, actualul preşedinte al forului mondial, ei cunoscându-se de pe vremea în care activau în cadrul instituţiei ce se ocupă de destinele fotbalului european.

„Nu e adevărat că sunt din nou la UEFA sau la FIFA”, a spus Lupescu pentru ProSport.

Florin Prunea, fost portar al echipei din Ştefan cel Mare şi bun amic cu Lupescu, a anunţat că fostul mare internaţional s-a întors în fotbal.

„Da, am auzit că Ionuţ s-a întors la UEFA. Foarte bine a făcut! S-a dus acolo unde este apreciat şi a avut rezultate excelente.

elefant.ro

Nu avea niciun sens ca Ionuţ să se ambiţioneze şi să nu se întoarcă la UEFA, doar pentru că şi-a dat demisia atunci când a venit să participe la alegeri. Nu avea de demonstrat nimic nimănui. Ştiu cât de apreciat era acolo şi îi urez să stea mult timp, să vină în România doar ca să ne vedem şi aşa mai departe”, a anunțat Florin Prunea.

Reclame