Dan Nistor, vrea cele trei puncte din meciul cu FCSB: „Ne vom da viaţa!”

Dinamo a debutat cu o victorie în fața propriilor suporteri în acest sezon al Ligii I, duminică seara, contra lui FC Voluntari.

elefant.ro

Dinamo a câştigat cu FC Voluntari după o mutare inspirată a lui Florin Bratu și un gol al debutantului Deian Sorescu. „Câinii roşii” s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi, și au confirmat istoria meciurilor directe, care îi dădea mari favoriţi înaintea confruntării. Cu acest nou succes, alb-roșiii au câştigat toate cele 10 partide jucate în compania ilfovenilor.

La finalul meciului, căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare, Dan Nistor l-a lăudat pe mijlocaşul de 20 de ani, Deian Sorescu, despre care a spus că poate să aibă un viitor frumos la echipa antrenată de Florin Bratu.

“A fost un început de campionat foarte greu. Ne bucurăm că am putut să revenim. Cu o floare nu se face primăvară, în toamnă vom arăta ce putem. Este foarte greu la început, dar trebuie să revenim la forma maximă. Deian Sorescu e un copil de viitor şi va arăta multe lucruri frumoase la Dinamo. Îi mulţumesc că a dedicat golul copilului meu. Nu a fost un sezon rău ce s-a întâmplat anul trecut, a fost dezastruos”, a spus Dan Nistor.

Cât despre derby-ul cu FCSB, Nistor nu este impresionat de declarațiile lui Meme Stoica și promite că dinamoștii își vor da viața pe teren în confruntarea dintre cele două echipe.

watchshop.ro

„Cei de la FCSB vor juca la mijlocul săptămânii. Dar e foarte greu la început, când nu ai meciuri în picioare. Eu sper ca încet-încet să ajungem la forma dorită.

Nu ne motivează declaraţiile lui Meme Stoica. Noi suntem profesionişti, vrem să câştigăm fiecare meci. Vom juca contra Stelei până vom cădea jos. Ne vom da viaţa. Sperăm ca duminică fanii noştri să vină în număr cât mai mare şi să ne ducă spre victorie”, a mai precizat Nistor.

  • Eternul Derby al fotbalului românesc. FCSB – Dinamo se va juca duminică, 29 iulie, la ora 21:00, pe Arena Națională.
Reclame