Reacţia lui Cosmin Moţi când a aflat că poate juca din nou cu o echipă din România în turul 3 preliminar din Ligă: „O să fie un duel interesant”

Căpitanul lui Ludogorets, Cosmin Moţi nu vrea să fie din nou coşmarul echipelor româneşti în UEFA Champions League.

watchshop.ro

Echipa sa, Ludogorets, poate fi un obstacol în faţa celor de la CFR Cluj, în turul trei preliminar al competiţiei, dacă bulgarii trec de Videoton iar echipa lui Edi Iordănescu de Malmo. Fostul căpitan al lui Dinamo, a presimţit încă din urmă cu 3 săptămâni un posibil duel cu ardelenii.

„Acum e bine, dacă ajungem să jucăm cu ei, că înseamnă că vom fi şi noi, şi ei în turul 3! Dar noi avem o dublă grea cu Videoton, ei mai au o dublă grea cu Malmo şi le urez succes. Ar fi bine să ne întâlnim.

Nu ne-am dorit lucrul acesta pentru că ştim echipa CFR-ului. Chiar i-am văzut la Supercupă dominând o echipă a Craiovei. E o echipă bună, schimbată faţă de anul trecut, cu un alt stil de joc impus de Edi Iordănescu. E stilul impus de el peste tot. Cu joc de pase, cu posesie. Ne va aştepta o dublă grea dacă vom ajunge şi noi şi ei în turul următor.

Suntem mai închegaţi acum. Suntem nouă, zece jucători care avem minim patru ani împreună. Suntem mai omogeni în momentul de faţă.

E frumos că suntem şi prieteni între noi. Cu Cristi (n.r. Săpunaru) sunt coleg de cameră la naţională şi sper să ajungă la CFR pentru că şi el are nevoie de ei şi ei de el. Pe Ţucu îl ştiu de foarte mulţi ani, am jucat împreună la Dinamo. O să fie un duel interesant, dar să nu uităm că avem în faţă două meciuri extrem de grele”, a declarat Cosmin Moţi.

Cosmin Moţi nu a uitat de fosta sa echipă şi a lăudat evoluția “câinilor” din partida cu FC Voluntari, încheiată cu scorul de 2-1.

elefant.ro

Fundaşul de 33 de ani a analizat prestaţia jucătorilor antrenaţi de Florin Bratu în prima etapă din Liga 1 şi consideră că echipa poate face o figură frumoasă în acest sezon de campionat.

“Am văzut meciul lui Dinamo după minutul 30. Cred că cei de acolo pot face o figură frumoasă în acest sezon. Mi-a plăcut de ei după ce au primit gol, mi-a plăcut agresivitatea lor, e o echipă construită pe stilul lui Florin Bratu. N-au renunțat niciun moment la ideea că pot obține victoria, am observat că jucătorii au fost foarte ambițioși”, a mai declarat Cosmin Moţi.

Lasă un răspuns