VIDEO | Dan Alexa este convins că Dinamo a dat lovitura prin transferul lui Deian Sorescu. Cum a sărbătorit tânărul mijlocaș, reușita din partida cu Voluntari

Deian Sorescu (20 de ani), a impresionat tot fotbalul românesc după debutul cu gol de la Dinamo.

elefant.ro

Jucătorul venit în această vară de la ASU Politehnica Timişoara a fost introdus de Florin Bratu în minutul 60 al partidei cu FC Voluntari, în locul lui Robert Moldoveanu, şi în minutul 75 a punctat decisiv şi îi aducea lui Dinamo primele 3 puncte din sezon.

În direct la ProSport Live, Dan Alexa, antrenorul Dunării Călăraşi, a declarat că îl cunoaşte bine pe Deian Sorescu şi este de părere că dinamoviştii au dat lovitura prin acest transfer.

Dan Alexa: ”Sorescu este un fotbalist de care Dinamo avea nevoie. Are personalitate, îşi asumă riscuri şi are execuţii. Anul trecut a fost cel mai bun la ASU Poli. Eu cred că are calităţi certe de Liga 1.

Tehnic stă foarte bine, are şi forţă. Consider că mai are de lucrat la încrederea în forţele lui. Totodată, trebuie să capete şi experienţă”.

Mijlocașul dinamovist a dezvăluie pentru gsp.ro, cum a sărbătorit reușita din partida cu Voluntari.

„A fost debutul perfect pentru că echipa a câștigat prin golul marcat de mine. Am primit foarte multe mesaje, dar primul lucru pe care l-am făcut după ce am plecat de la stadion a fost să o sun pe iubita mea, Melania. Mi-am dorit să vorbesc cu ea întrucât e departe de mine, la Timișoara. Lucrează acolo și nu a putut să vină la meci.

watchshop.ro

Am zis că vin eu întâi, să mă acomodez cu orașul, cu oamenii, și după aia s-ar putea să vină și ea să locuiască cu mine”, a declarat Sorescu.

  • Dinamo l-a transferat pe Deian Sorescu liber de contract. În stagiunea 2017-2018, mijlocaşul a evoluat în Liga 2, la ASU Poli.
  • 4.000 € e salariul lunar al lui Sorescu la Dinamo.
Reclame