Mircea Rednic, cantonament în Berceni: „Am renunţat la Belgia”

Mircea Rednic a semnat un contract pe doi ani cu Al Faisaly şi a devenit al treilea antrenor principal român din Arabia Saudită, alături de Marius Şumudică şi de Daniel Isăilă.

watchshop.ro

Arabii antrenaţi de cel poreclit „strâmbul”, au venit pe 22 iulie în capitala României pentru pregătire. Al Faisaly din Arabia Saudită, este echipa care sezonul trecut a terminat pe locul 6, iar acum ţinteşte podiumul.

„Am renunţat la oferte din Belgia. Erau echipe care îşi doreau doar să nu retrogradeze. Eu vreau chiar să ajung pe podium. Am condiţii, acum e şi o lege nouă în Arabia şi am dreptul să folosesc şapte străini şi încă unul să-l am pe bancă.

Aştept întâlnirea cu Şumudică. Deja cordiţa mică şi-a programat un meci amical cu mine. Sunt sigur că el i-a cerut preşedintelui să facă un meci amical în data de 21, cu zece zile înainte de a începe campionatul. E bine că avem o imagine bună în zona aia. Sper ca şi Alibec.. Poate am gura aurită şi vine şi el. Pentru Şumudică nu aş vrea să vină, pentru că e un jucător foarte bun. Îl apreciez pe Alibec şi chiar sunt surprins că nu reuşeşte să se integreze la Steaua”, a declarat fostul dinamovist.

elefant.ro

Rămâne de văzut cu cine vor disputa meciuri amicale pentru că Liga 1 a început şi e posibil ca echipă lui Rednic, să dispute meciuri de pregătire cu divizionarele din eşalonul secund.

Sezonul trecut, la Al Faisaly a jucat şi actualul dinamovist Mircea Axente, dar realizările sale nu au fost apreciate, aşa că în iarnă a putut pleca liber de contract şi a revenit în România, la FC Botoşani.

Reclame