„Câinii” au băgat spaima în roș-albaștri: “De ei mi-e teamă”

Suporteri dinamovisti in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Athletic Bilbao din turul al treilea preliminar al Ligii Europa, disputat pe stadionul Arena Nationala, joi 27 iulie 2017. Stefan Constantin/ SPORT PICTURES

FCSB și Dinamo se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul celei de-a doua etape a noului sezon în Liga I.

Înaintea acestei întâlniri, latifundiarul din Pipera a prefaţat derby-ul şi
recunoaşte că Dinamo este singura echipă de care se teme în Liga I și a explicat și de ce.

watchshop.ro

Dacă în trecut se rezuma să-şi ironizeze rivala înainte de derby, încrezător că diferenţa de valoare a celor două loturi va face o diferenţă clară pe teren, acum omul cu banii de la formaţia roş-albastră e mai ponderat. Becali le-a luat frica dinamoviştilor după ce „câinii roşii” l-au încurcat mai mereu în lupta pentru titlu în ultimii ani.

”Dinamo e singura echipă de care îţi e teamă. Pentru că nu contează ce valoare au jucătorii. E o echipă mare, sunt ambiţii. Chiar dacă au fotbalişti tineri şi mai slabi decât noi. Oricând joacă cu noi, oricât de subţire e echipa lor, joacă împotriva noastră pe viaţă şi pe moarte”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Fotbal Club”.

Reclame