Bratu pregăteşte două surprize în echipa de start a lui Dinamo pentru derby-ul cu FCSB

Bratu, pregătit de meciul cu FCSB după Dinamo-Voluntari 2-1. Antrenorul “câinilor” a fost mulţumit de victoria obţinută în prima etapă din Liga 1 şi l-a lăudat la finalul meciului pe Deian Sorescu, autorul celui de-al doilea gol al lui Dinamo.

watchshop.ro

„Sorescu are o tehnică bună, o viteză bună. Sper că v-a plăcut. Eu am insistat să vină la Dinamo, iar acum mă bucur că a debutat cu gol”, a declarat la finalul partidei, Florin Bratu.

Mijlocaşul adus în această vară de la ASU Poli Timişoara a avut parte de un debut de vis: a înscris la chiar primul său meci în Ştefan cel Mare golul de 3 puncte în prima rundă. Florin Bratu are de gând să răsplătească atât reuşita, cât şi atitudinea tânărului fotbalist, care s-a remarcat în cele 30 de minute petrecute pe teren.

Astfel, tehnicianul lui Dinamo are de gând să-l titularizeze pe Sorescu în derby-ul cu FCSB, chiar în locul celui pe care l-a înlocuit în weekend-ul trecut – Robert Moldoveanu.

O altă schimbare în primul „11”, ar putea fi titularizarea lui Mircea Axente în dauna lui Daniel Popa.

Atacantul Daniel Popa a fost titular în prima rundă și nu s-a lipit la gol, irosind o ocazie uriașă.

watchshop.ro

Acest detaliu l-ar putea costa postul de titular în partida cu FCSB, mai ales că atacantul care l-a înlocuit, Mircea Axente, a avut partea sa de contribuție la reușita victoriei. Axente a șutat în bară, mingea ajungând apoi la Deian Sorescu, cel care a înscris din a doua încercare. Bratu a apreciat evoluția lui Axente, iar acest lucru ar putea să-l ajute să fie în primul „11” la Derby.

  • FCSB – Dinamo, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.
Reclame