Pe cine mizează Mircea Rednic în Derby de România: „Nu-mi trădez suporterii, nu-mi trădez clubul”

Fostul antrenor al “câinilor roşii”, Mircea Rednic (56 de ani), a prefaţat meciul care se va juca duminică, de la ora 21:00, în etapa a doua din Liga 1, şi a declarat că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare va câştiga meciul de pe Arena Naţională.

„La Dinamo trebuie performanță. Dinamo trebuie să se bată mereu pentru campionat și Cupă.Nu poți să îți propui calificarea în play-off pentru că poți ajunge în play-out. Trebuie să spui că vrei să câștigi titlul. Nu am sfaturi pentru Bratu pentru că e căpos. Doar să fie mai umil. Face o treabă bună. Am informații că lucrează bine la Dinamo. Este serios și vrea disciplină. Asta e bine. Sunt mulți tineri la echipă, iar Bratu a putut în play-off să formeze un grup bun, cu jucătorii care au demonstrat că merită și că vor să joace la Dinamo.

elefant.ro

Eu sunt dinamovist, vreau ca Dinamo să câștige meciul cu Steaua, mai ales că are și meci în Europa League. Îmi e dor de un derby, da. În astfel de meciuri nu contează valoarea și clasamentul. Este o atmosferă plăcută și e munca mai ușoară pentru antrenori. Trebuie doar să te asiguri că jucătorii nu sunt stresați”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic a fost unul dintre antrenorii care s-au aflat pe lista celor de la FCSB în primăvara acestui an. Până la urmă, „Puriul” a preluat-o în această vară pe Al Faisaly din Arabia Saudită, echipa care sezonul trecut a terminat pe locul 6, iar acum ţinteşte podiumul. Fostul tehnician a lui Dinamo, susţinut că nu va pregăti niciodată marea rivală a câinilor.

“Eu niciodată nu voi antrena la FCSB sau la Steaua. Eu sunt dinamovist şi o să rămân dinamovist. Nu-mi trădez suporterii, nu-mi trădez clubul”, a mai precizat Rednic.

Reclame