VIDEO | Jucătorii lui Dinamo au aderat proiectului lansat de Asociaţia suporterilor dinamovişti „DDB” | Cum se pregătesc dinamovişti pentru Marele Derby

Proiectului socios lansat de Asociaţia suporterilor dinamovişti DDB (Doar Dinamo Bucureşti), demarat în urmă cu câteva luni de fanii dinamovişti, în colaborare cu clubul roş-alb capătă tot mai mulţi adepţi.

elefant.ro

Începând de ieri, jucătorii lui Florin Bratu au devenit şi sociosi cu acte în regulă ai clubului din Ştefan cel Mare. Jucătorii lui Dinamo, alături de staff-ul tehnic au ales varianta de a plăti 48 de euro pe an. Cei care achită această sumă vor avea ca privilegii dreptul la vot pentru alegerea preşedintelui proiectului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti), urmărirea situaţiei financiare la zi a proiectului, prioritate la cumpărarea biletelor şi abonamentelor şi 10% reducere la evenimentele din cadrul proiectului.

Dinamoviştii se pregătesc pentru Marele Derby, FCSB – Dinamo, ce se va disputa, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Dan Nistor şi Robert Moldoveanu au vândut astăzi bilete pentru confruntarea de duminică. Nistor face un apel la fani şi le transmite că roş-albii au nevoie de toată susţinerea pentru obţinerea celor trei puncte puse în joc.

„Ne aşteptăm la celebra peluză a noastră să fie plină. De săptămâna asta, toţi jucătorii lui Dinamo au devenit socios, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper să ne ducă spre victorie.

Mi-era dor de un derby, da. Practic este unicul derby al României şi cel mai frumos meci. Cred că toată suflarea dinamovistă îl aşteaptă şi, repet, avem nevoie de susţinerea fanilor, să vină în număr cât mai mare.

E foarte important că am început cu dreptul, chiar dacă nu am făcut un joc foarte strălucit. Importante sunt cele trei puncte”, a declarat Nistor.

watchshop.ro

Căpitanul lui Dinamo, spune că a găsit modalitatea perfectă prin care să-i motiveze pe tinerii lui Dinamo înainte de confruntarea cu FCSB: le arată clipuri cu galeria roş-albă din timpul derby-urilor.

„Câtorva dintre ei le-am arătat câteva filmuleţe cu galeria, urmând ca în această săptămână să le arăt ceva mai mult. O să mă gândesc acasă.

Sorescu e un copil de viitor şi o să arate lucruri frumoase la Dinamo. Sper să marcheze din nou în derby şi să continue pe acest drum„, a mai spune Nistor.

Reclame