Războiul ironiilor între FCSB şi Dinamo continuă | „Vor vedea duminică”

Victoria de pe terenul lui Rudar Velenje, din turul doi preliminar al Europa League, i-a dat aripi lui Gigi Becali.

watchshop.ro

La o zi după ce afirma că Dinamo e singura echipă de care se teme în campionat, latifundiarul din Pipera, a comparat echipa lui Florin Bratu cu formaţia slovenă. Replica din partea dinamoviştilor nu s-a lăsat prea mult așteptată. Prezent în studioul emisiunii „Digi Sport Special”, directorul general de la Dinamo, Ionel Dănciulescu i-a răspuns patronului stelist, printre râsete.

„Să luăm și declarația dânsului de ieri, când a spus că singura echipă de care îi e frică e Dinamo. Pentru că, indiferent cum ar fi echipa și ce jucători ar avea, e echipa care se mobilizează cel mai bine și joacă la fel de bine împotriva lor de fiecare dată. Vom vedea duminică și sunt convins că suntem mai buni decât adversarii lor din această seară. Vor vedea duminică”, a replicat oficialul „câinilor roșii”.

Ionel Dănciulescu nu crede că oboseala acumulată de jucătorii de la FCSB de pe urma meciurilor din Europa League va conta.

Acesta este de părere că Nicolae Dică are la dispoziţie un lot valoros şi poate să facă mai multe schimbări în primul unsprezece pentru duelul cu Dinamo Bucureşti.

“Nu știu cât va conta oboseala. Oricum, probleme din astea au avut tot timpul echipele românești, când luptau pe mai multe planuri. Cred că acum Steaua are un lot destul de valoros și poate să înlocuiască orice jucător de la mijloc în față”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

  • FCSB şi Dinamo se vor duela, în eternul Derby al fotbalului românesc, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.
Reclame