VIDEO | Miriuţă rupe tăcerea şi dezvăluie ce s-a întâmplat la Dinamo: „Eu nu am fost sprijinit”

Rămas liber de contract după despărţirea de Dinamo, Vasile Miriuţă a rememorat momentele care au dus la contraperformanţa echipei din sezonul trecut, atunci când clubul a fost nevoit să evolueze în play-out.

evomag.ro

Acesta a dezvăluit, pentru ProSport LIVE, că a fost „lucrat”, fiind susţinut de-a lungul perioadei la echipă doar de Ionuţ Negoiţă. În plus fostul tehnician al lui Dinamo crede că plecarea lui Paul Anton în Rusia a slăbit echipa foarte mult.

Florin Bratu, înlocuitorul lui Vasile Miriuţă, speră să obţină prima victorie a sa în faţa rivalilor din postura de antrenor principal, duminică, de la 21:00, în primul derby al sezonului, care va avea loc chiar din etapa a doua. Vasile Miriuţă va fi cu ochii pe derby şi susţine că Dinamo rămâne echipa sa de suflet.

Vasile Miriuţă: „În primul rând, m-am dus la Chiajna şi după o lună jumătate m-am dus la Dinamo. Nu pot spune că a fost un moment prielnic sau potrivnic. Am ajuns la un club cu care ţineam de când eram copil. Îmi pare rău că nu am reuşit să ajungem în play-off, pe plan sportiv. Eu nu am fost sprijinit. Doar domnul Negoiţă m-a sprijinit, în rest de nimeni. Am cunoscut nişte jucători, am rămas într-o relaţie bună.

Făcând o paranteză. Dacă Paul Anton nu pleca, eu ajungeam în play-off, pentru că ştiam că o să-mi ţină vestiarul. E un lider. Cu el, cu Penedo, cu Nedelcearu am avut o relaţie foarte bună. Anton e o opţiune pentru naţională. Mai sunt jucători buni pe acel post. Totul depinde de Contra”.

Lasă un răspuns