VIDEO|Kino Delorge: „Știam că Dinamo este un club mare în România”

FC Dinamo a ajuns la un acord cu fundașul dreapta belgian, Kino Delorge, în vârstă de 20 de ani și a semnat un contract valabil pe trei sezoane comepetiționale.

evomag.ro

Tânărul fundaș a făcut parte din loturile naționalelor U19, U18, U17, U16 și U15 ale Belgiei și și-a început cariera la Genk, sezonul trecut evoluând pentru FC Dordrecht, în liga secundă olandeză, unde a bifat 28 de partide.

Kino Delorge a fost prezentat astăzi în cadrul conferinţei premergătoare derby-ului FCSB – Dinamo, programat duminică, în cadrul etapei a doua a Ligii I. Partida se va juca pe Arena Națională, de la ora 21:00.

VEZI AICI VIDEO

„Sunt foarte fericit să fiu aici, desigur am avut o discuție cu antrenorul înainte să vin aici și abia așteptam să văd orașul, să văd echipa, să văd clubul și am fost cu adevărat surprins să văd că aici totul este foarte serios, toate merg foarte bine și sper să fac lucruri bune la Dinamo.” , a declarat Kino Delorge în conferința de presă de la Săftica.

Când acesta a fost întrebat de jurnaliști ce știa despre Dinamo înainte să vină aici, acesta a declarat următoarele:

watchshop.ro

„În primul rând știam că Dinamo este un club mare în România și știam de asemenea și de Steaua, iar mâine urmează să jucăm chiar cu ei. De asemenea, Dinamo este o echipă cu multe calități și țeluri și îmi place lucrul acesta. Consider că este o decizie bună pentru mine că am venit aici și sunt foarte fericit pentru alegere.”

Kino Delorge: „Sper să fiu capabil să joc cat mai curând posibil. Acum depinde de antrenor când o să fiu pregătit să intru pe teren, dar o să dau tot ce am mai bun ca să joc cât mai repede posibil și desigur dacă antrenorul va avea nevoie de mine, voi fi acolo.”

Spre final fundașul belgian a mai fost întrebat dacă a auzit de Răzvan Marin și de Dorin Rotariu care joacă în Belgia și a declarat că ambii sunt jucători foarte buni.

Reclame