VIDEO | Bratu răspunde ironiilor făcute de Becali | Ce spune despre campania de achiziții a lui Dinamo

Deși FCSB a pierdut în prima etapă a Ligii 1, iar Dinamo a câștigat, roș-albaștrii sunt considerați favoriți, în „Clasicul României”.

watchshop.ro

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat la conferinţa de presă derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. „Bratone” a spus îi pare bine că echipa sa este subestimată de Gigi Becali, omul cu banii de la FCSB şi că speră ca elevii săi să se ridice la înălţimea aşteptărilor din derby.

Mai mult, Bratu a refuzat să răspundă declaraţiilor lui Gigi Becali, care a spus că Dinamo nu este cu nimic superioară slovenilor de la Rudar Velenje.

„Steaua o echipă în care s-a investit foarte mult, care are jucători valoroşi, de calitate şi normal că ne temem de acest meci. Dar sperăm să fim pregătiţi şi să facem faţă acestui derby. Ne putem surprinde reciproc. Steaua are un antrenor tânăr, amabiţios, mâine jucăm pe terenul lor şi ne aşteptăm la multă ostilitate.

Dacă asta e gândirea domnuli Becali (că Dinamo e la acelaşi nivel cu Rudar Velenje – n.r.)… E bine că suntem subestimaţi, vom vedea mâine ce se va întâmpla”, a declarat Bratu, la conferinţa de presă de sâmbătă.

Deși recunoaște că marea rivală are un lot cu nume mai importante, în care s-au investit sume mari, antrenorul „câinilor”, Florin Bratu, spune că e mulțumit de jucătorii pe care îi are, chiar dacă în Ștefan cel Mare nu s-au făcut transferuri sonore.

„Au venit jucători pe care i-am dorit. Avem un lot echilibrat după venirea acestui fundaș dreapta de valoare (Kino Delorge – n.r.). Are 20 de ani și sper să îl vedem că o să se impună și o să fie un nume notabil pentru Dinamo.

Dacă eram la Chelsea, îmi doream jucători de 100 de milioane. Însă ne raportăm la bugetul pe care îl avem și la situația de la Dinamo. Avem jucători tineri, cu experiență și vrem să îmbinăm aceste lucruri, pentru că am văzut în play-out că lucrurile au funcționat destul de bine”, a mai declarat Bratu.

  • Mircea Axente, Tomislav Gomelt, Deian Sorescu, Sergiu Popovici și Kino Delorge sunt jucătorii aduși în această vară de Dinamo.
Reclame