Cătălin Munteanu şi-a ales favorita în „Clasicul României” | Pe cine mizează că va marca în poarta FCSB-ului

Fostul jucător al echipei Dinamo, Cătălin Munteanu a dezvăluit pe cine va susține în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, care va avea loc azi, de la ora 21.00, în etapa a 2-a din Liga 1.

evomag.ro

Cel poreclit „Cap de zmeu”, recunoaşte că îi va susţine pe jucătorii lui Florin Bratu şi că îi place de Deian Sorescu şi că şi-ar dori ca acesta să înscrie în meciul de pe “Arena Naţională”.

“E clar că voi susține pe Dinamo, cu toate că nu reneg perioada Steaua, una de succes. Eu n-am vorbit și nu voi vorbi urât de Steaua, respect pe toată lumea, doar că țin cu Dinamo. Îmi doresc ca toate echipele românești să aibă succes în Europa când ajung, să meargă cât mai departe, cu multe victorii.

Îmi place de copilul acesta, Sorescu, mi-ar plăcea să marcheze și duminică. Eu cred că are un viitor frumos, dacă se va ține de fotbal și nu o va lua pe căi greșite. Apoi, de la Steaua, cred că va da gol Florin Tănase. El este deja la alt nivel, dar și el poate să mai crească frumos”, a spus Cătălin Munteanu, conform gsp.

Munteanu recunoaşte că golul său extraordinar din derby-ul de neuitat din 2007, cel de pe Ghencea, 4-2 pentru Dinamo în Sâmbăta Paștelui, rămâne cel mai frumos moment trăit într-un „Derby de România”.

watchshop.ro

„Golul pe care l-am marcat pe stadionul din Ghencea, în acel 4-2 cu Steaua. A fost un moment de referință nu doar pentru mine, ci și pentru întreaga echipă. Cred că rămâne o victorie frumoasă și pentru suporteri, fiindcă am vorbit și mai vorbesc cu oamenii, toți își aduc aminte de acel meci de parcă ar fi fost ieri. Atunci am câștigat și titlul, în 2007. Din păcate, de atunci Dinamo n-a mai luat niciunul. Tot acel sezon a avut o savoare aparte, eram o generație frumoasă, Danciu-gol, Clau-gol, Lobby, „China” Mărgăritescu, Fane Radu, Scarlatache, Cristea, Pulhac, Pașcovici și alții. Spartanii, cum ni se zicea”, a mai spus Cătălin Munteanu.

Reclame