Penedo și-a stabilit un obiectiv îndrăznețe în sezonul ce-ar putea fi ultimul din carieră

Jaime Penedo (36 de ani), şi-a stabilit un obiectiv important pentru noul sezon din Liga 1. După ce a cucerit Cupa Ligii în stagiunea 2016 – 2017, Jaime Penedo crede că Dinamo poate lua titlul în aceeastă stagiune.

evomag.ro

Goalkeeper-ul panamez al selecționatei din America Centrală, ce a fost calificată în premieră la Cupa Mondială, a vorbit despre ce poate realiza în acest an alături de Dinamo Bucureşti.

“Noi, jucătorii, avem totul foarte clar în minte, vrem să intrăm în play-off și să mergem chiar mai departe. Să aspirăm la câștigarea titlului. Să încercăm. Acum e devreme să spunem că e posibil sau imposibil. Dar eu cred că e posibil să fim campioni. Simt asta! Vom lupta. E un an lung, sunt multe meciuri, avem nevoie să luăm totul pas cu pas și să jucăm foarte bine. Cred că va fi un campionat mai competitiv decât sezonul trecut și nu e ușor.Dar principalul obiectiv rămâne play-off-ul, apoi vedem ce putem face acolo.

Când s-a terminat sezonul trecut a fost foarte dificil să-i spun “nu” lui Dinamo. Sunt mulţumit și liniștit aici, familia se simte bine. Mă simt capabil fizic și mental. Chiar mi-aș dori un sezon remarcabil! Am motivaţii noi, după ce s-a întâmplat anul trecut, am acel “ceva” care să mă pună în mișcare. Am rămas pentru că obiectivul pe care-l am acum în minte creează în mine dorinţa de a lupta pentru el. Un trofeu important”, a spus Jaime Penedo, conform gsp.ro.

Cred că e ultimul an, sunt aproape de a-mi încheia cariera. Vreau să o închei jucând bine. Cu un titlu ar fi ideal. Pentru încă un an mai am energie, pentru altul nu știu.
– Jaime Penedo

În partida dintre FCSB şi Dinamo, încheiat la egalitate, scor 3-3, Florinel Coman a punctat direct din lovitură de la colţ, iar Jaime Penedo spune că a fost vorba despre noroc la acea fază şi atrage atenţia, spunând că este nevoie de mai multă atenţie şi seriozitate din partea tuturor de la Dinamo.

“Anul acesta, va fi un campionat mult mai disputat decât precedentul. Golul acela e complicat, se întâmplă foarte rar, e ciudat. E cel mai supărător gol pe care l-am primit în România. E un gol stupid pentru felul în care a intrat mingea în poartă. Nu e vorba de vina cuiva, nu trebuie căutaţi vinovaţi. E vorba puţin și de noroc. Trebuie să fim mai atenţi la faze de genul acesta și să le evităm pe viitor, pentru că nu poţi primi așa goluri”, a mai spus portarul panamez.

  • 15 partide fără gol încasat a bifat Penedo ediția trecută în toate competițiile, primind 38 de goluri în 37 de meciuri.
  • Jaime Penedo mai are contrtact cu Dinamo Bucureşti până în vara anului viitor.
Reclame