VIDEO | Florin Bratu, precaut înaintea meciului cu Gaz Metan: „Trebuie să corectăm ce nu am făcut bine”. Ce probleme de lot sunt

Florin Bratu a prefaţat partida de luni cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a treia, în cadrul unei conferinţe de presă. Antrenorul lui Dinamo a spus că se așteaptă la un meci extrem de complicat și speră că elevii săi nu vor mai repeta greşelile din derby.

evomag.ro

Bratu a mai afirmat că pentru moment se gândeşte doar să califice echipa în playoff, iar pe Dan Nistor îl propune la echipa naţională: „Dan Nistor ar putea aduce un plus la echipa naţională”.

Florin Bratu: „Întâlnim o echipă puternică, care și-a schimbat antrenorul. Mihai Teja a trecut pe la Dinamo, e foarte bun, foarte ambițios, cu siguranță își dorește să câștige acest meci. Suntem pregătiți și sperăm să fi rezolvat în această săptămână greșelile făcute în meciul cu FCSB. Gaz Metan e o echipă puternică, cu talie, o echipă cu jucători foarte interesanți. Pe teren propriu, cei de acolo sunt o echipă greu de învins. În ultimii ani, noi ne-am făcut treaba la Mediaș și sperăm ca acest lucru să se repete și de această dată.

Fortes e un atacant interesant, va avea un marcaj special, dar normal că încercăm să ne ocupăm de fiecare jucător al Gazului.

A fost o săptămână bună. Au fost lucruri mai puțin bune pe care le-am făcut împotriva Stelei, dar și lucruri bune. Trebuie să corectăm ce n-am făcut bine și să încercăm să ridicăm nivelul. Din punct de vedere mental, echipa stă bine, însă îmi doresc mai multă concentrare.

Suntem abia în etapa a treia, e prematur să vorbim de altceva. Mă bucur că jucătorii se gândesc la obiective mărețe, dar mai e mult până departe. Să sperăm că ambiția jucătorilor va fi la un nivel foarte ridicat în continuare. Obiectivul nostru pe teren mediu și lung e calificarea în play-off. Nu-mi place să gândesc foarte departe, e un campionat greu de gestionat și vreau ca jucătorii să gândească la fel. Distanța dintre extaz și agonie e mică, așa că trebuie să fim atenți.

evomag.ro

Sunt ceva probeleme cu Gomelt, încă nu știm dacă va juca la Mediaș. Ceilalți sunt foarte bine.

Nistor e căpitanul echipei, trage echipa după el, e un lider pe teren și în vestiar și sper să atragă atenția și la echipa națională. Avem nevoie de jucători de valoare, de jucători care driblează. El joacă bine cu ambele picioare și sperăm să-l vedem și la națională”.

  • Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo va avea loc luni, de la ora 21:00.

Reclame