Arabii l-au întrebat pe Mutu despre problemele cu drogurile | Raspunsul „Briliantului”

Ajuns antrenor intr-o tara destul de stricta, Adrian Mutu nu a putut da uitarii problemele pe care le-a avut in trecut cu consumul de cocaina, in perioada in care era jucatorul lui Chelsea Londra.

bestkids.ro

Arabii l-au întrebat pe Adi Mutu de droguri, după ce fostul antrenor al celor de la FC Voluntari a preluat echipa de tineret a lui Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite).

„Am avut o singura experienta neplacuta cand eram putin mai batran decat jucatorii pe care ii antrenez in acest moment. Aveam doar 23 de ani.

Acum le pot spune jucatorilor cum sa fie fotbalisti 24 de ore pe zi, cand sa manance, sa bea sau sa iasa in oras. Le pot spune daca ce vor sa faca este bine pentru ei sau le va afecta evolutiile. In orice caz, este o poveste veche din urma cu aproape 20 de ani”, a spus Mutu pentru Gulf News.

Apoi, Mutu a vorbit despre asteptarile pe care le are de la echipa de tineret a lui Al Wahda.

evomag.ro

„As vrea sa am rezultate bune pentru a rasplati increderea clubului. Si cel mai important este sa cresc doi-trei jucatori care sa evolueze la prima echipa in sezonul urmator.

Reghecampf a fost foarte important, mi-a spus despre aceasta oportunitate si m-a incurajat sa o accept. Imi place orasul si oamenii sunt foarte draguti cu mine”, a adaugat Mutu.

  • Adrian Mutu a preluat in aceasta vara tineretul lui Al Wahda, dupa ce anterior pregatise FC Voluntari.
Reclame