Hanca, după înfrângerea de la Mediaș: „Am făcut greşeli, am avut meciul în mână”

Dinamo a pierdut dramatic meciul jucat în deplasare, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-2.

evomag.ro

”Câinii” au fost conduşi, au reuşit să întoarcă rezultatul, dar au primit două goluri în două minute, iar elevii lui Mihai Teja şi-au adjudecat cele trei puncte.

Astfel, după ce decarul dinamoviştilor, Dan Nistor, şi-a ”atacat” colegii şi spune că fazele fixe reprezintă o problemă pentru apărarea, a venit rândul lui Sergiu Hanca să critice jocul prestat. Mijlocaşul „câinilor” e convins că Dinamo a pierdut primul meci din Liga 1 pe mâna ei şi nu a fost impresionat de atacantul Gazului, Carlos Fortes.

„Astăzi am făcut greşeli şi ne-au costat. Aveam o posibilitate să luăm puncte, am avut meciul în mână, trebuia să-l gestionăm mai bine. Eu cred că ne-am bătut singuri în această seară. Dacă eram mai atenţi, sunt sigur că puteam câştiga.

watchshop.ro

Eu nu m-am uitat la Carlos Fortes, mam uitat la echipa lor. Ne-a bătut o echipă, nu ne-a bătut un singur jucător”, a spus Hanca la finalul partidei.

  • În urma acestui succes, Gaz Metan Mediaş a urcat pe prima poziţie a clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo ocupă locul opt, cu 4 puncte.
Reclame