Răbufnire nervoasă a lui Dan Nistor la adresa colegilor după înfrângerea de la Mediaş: „Poate unii jucători sunt de antrenament și nu de joc”

Dinamo a pierdut primul meci al sezonului, după o partidă în care o greșeală incredibilă de apărare a întors soarta duelului cu Gaz Metan, câștigat de gazde cu 3-2.

evomag.ro

După meci, decarul dinamoviştilor, Dan Nistor, şi-a ”atacat” colegii şi spune că fazele fixe reprezintă o problemă pentru apărarea echipei lui Bratu.

”Din păcate în două meciuri am primit șase goluri. La o echipă ca Dinamo nu se poate să luăm 6 goluri. O să ajungem la Digi Show după autogolul ăsta. Ni se transmite tot la antrenament, când vine meciul, ne pierdem marcajul. Facem greșeli copilărești. Poate unii jucători sunt de antrenament și nu de joc.

Au emoții, dar nu înțeleg. În cel mai rău caz, ce se poate întâmpla, să pierzi meciul. Probabil e o presiune, normal, ești la Dinamo. Dacă nu vrei presiune, du-te acasă! A fost o peluză plină. Nu ai cum să invoci ghinionul. E inadmisibil să primești 6 goluri în două meciuri.

Mă bucur că am discutat cu oamenii din conducere, vor să îmi prelungească contractul. Eu speram să trecem pe primul loc și altfel priveam meciul cu Viitorul. Jucăm bine, marcăm goluri, dar trebuie să fim mai atenți la marcaj”, a spus Nistor, la finalul meciului.

  • După primele trei etape, Dinamo are cea mai proastă apărare din Liga I. Echipa pregătită de Florin Bratu a primit şapte goluri şi este pe locul 8 în clasament, cu doar patru puncte obţinute.
Reclame