Dănciulescu îl atenționează pe Nistor după declaraţiile de la Mediaș

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, Ionel Dănciulescu, a comentat declarațiile la adresa coechipierilor oferite de Dan Nistor după înfrângerea de la Mediaș, 2-3.

bestkids.ro

Directorul general al lui Dinamo e de părere că discursul căpitanului ar fi trebuit să aibă loc în vestiar, nu la TV.

„Supărarea a fost enormă. Florin Bratu a fost foarte supărat după acest meci. Discursul lui Nistor ar fi trebuit să aibă loc în vestiar. Acolo ar fi trebuit să rămână. La nervi, există riscul să spui lucruri pe care nu ar trebui să le spui. Nu va fi amendat. Nu-i închid gura lui Nistor, Doamne ferește! Dar trebuie să fii mai ponderat și mai atent.

Nu vorbim doar despre cei 4 fundași. Vorbim de întregul bloc funcțional al echipei. Dacă pretinzi că ești o echipă care vrea să facă performanță, nu se poate să conduci cu 2-1 și în câteva minute să primești două goluri. E paradoxal că înscrii de 5 ori în deplasare și obții un singur punct. S-a lucrat foarte mult săptămâna trecută la fazele fixe și la defensivă, dar apoi mai intervine și calitatea individuală a jucătorilor”, a spus Dănciulescu, la TV Digi Sport .

Deși a avut cele trei puncte în mână, Dinamo a fost învinsă de către Gaz Metan Mediaș în doar două minute. La 2-1 pentru „câini”, Popescu a înscris în propria poartă în minutul 56, iar Fortes a adus victoria medieșenilor în minutul 58.

evomag.ro

„Marcăm goluri, dar primim la fel de multe. Nu ştiu ce se întâmplă. La antrenamente facem lucrurile foarte bine, dar ne e frică. Avem emoţii sau nu merităm să îmbrăcăm acest tricou. Ăsta e adevărul. Am ajuns prea repede fotbalişti şi aspirăm prea sus. Trebuie să ne ţinem capul jos şi să muncim mai mult, să nu ne mai credem X sau Y.

Este inadmisibil ca la fiecare meci să marcheză 2-3 goluri şi să primeşti tot atâtea. E imposibil aşa ceva din punctul meu de vedere. Poate greşesc, dar aşa cred. Nu e posibil ca o echipă de talia noastră să primească trei goluri la fiecare meci”, a declarat Dan Nistor, la finalul partidei.

Reclame