Giorgos Katsikas, se bucura de sprijinul lui Bratu: „E un jucător pe care ne bazăm” | Cum explică Florin Bratu gafele din defensiva lui Dinamo

Dinamo a pierdut primul meci al sezonului din Liga 1 Betano în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-3, iar fotbalistul grec este considerat una dintre verigile slabe din defensiva echipei antrenate de Florin Bratu.

bestkids.ro

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a vorbit despre situația experimentatului Katsikas, luat în vizor de mai mulți oameni din fotbal după evoluțiile modeste de la Dinamo.

„Katsikas a avut probleme cu accidentările, a avut o pregătire bună în această vară. Probabil că acum nu are prospețimea fizică și mentală necesară. E un jucător pe care ne bazăm, de la care jucătorii tineri vor avea de învățat. El a jucat la un nivel bun, la PAOK, în Grecia, unde toată lumea știe cât de greu e”, a declarat Bratu.

Antrenorul lui Dinamo a explicat faptul că erorile din defensivă se datorează lipsei de experiență a jucătorilor tineri, în care are mare încredere.

evomag.ro

„Eu am fost adus aici ca să reconstruiesc această echipă, ca să o întineresc, Dinamo este în reconstrucție. E normal să avem aceste mici scăpări. E important că echipa joacă fotbal. Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm, să le lucrăm. Sunt mulți jucători noi, care nu au multă experiență, dar trebuie să avem răbdare cu ei.

Se spune că avem cea mai slabă defensivă, dar avem și cel mai tare atac. Trebuie să lucrăm să nu mai facem erorile pe care le-am făcut. Trebuie să găsim un echilibru în ceea ce facem, ca să progresăm”, a mai declarat antrenorul dinamovist.

Reclame