Explicaţia lui Bratu dupa blocarea transferului lui Ivan Pesic | Ce spune despre tânărul Marco Ehmann

La câteva zile după înfrângerea de la Mediaș, 2-3, Florin Bratu a vorbit despre modificările pe care ar vrea să le facă la Dimamo în perioada următoare.

evomag.ro

Tehnicianul „câinilor” a mai vorbit despre blocarea transferului lui Ivan Pesic, dar şi despre tânărul fundaş, Marco Ehmann, cel care a declarat că e pregătit pentru debutul la Dinamo.

„Cota jucătorilor trebuie să crească. Ivan Pesic are multe de demonstrat la Dinamo. Îmi doresc să-l păstrez și să-l pun în slujba echipei având în vedere calitatea pe care o are.

Am fost adus să reconstruiesc și să întineresc echipa. Suntem în căutări și e normal să avem și aceste nesicronizări. Important e că echipa joacă fotbal. Nu poți să joci perfect și să nu greșești deloc. Trebuie să corectăm anumite lucruri, sunt mulți jucători noi, care n-au multă experiență. La Mediaș l-am debutat și pe Mihai Neicuțescu, trebuie să avem răbdare. Mai sunt Moldoveanu, Deian Sorescu.

Pe Ehmann, eu l-am adus. Am lucrat împreună și la naționala U19. Va intra în programul nostru și când voi considera că poate face față, cu siguranță va juca”, a declarat Bratu, la TV Digi Sport.

„Nu am fost niciodată mai fericit că a fost ziua mea. Au fost ceva probleme cu actele, dar se rezolvă. A trebuit să aștept să împlinesc 18 ani. Cred că de săptămâna viitoare voi putea juca pentru Dinamo.

Sunt foarte bucuros că sunt aici. E un club mare, de tradiție. Sunt mândru că fac parte din echipă. Îmi plac fanii lui Dinamo. Am fost pe stadion la fiecare meci de acasă”, a declarat Marco Ehmann.

Reclame