Un fost atacant de legendă a clubului Dinamo, a comentat evoluția „câinilor roşii” din primele trei etape

Dinamo a pierdut dramatic meciul jucat în deplasare, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-2. ”Câinii” au fost conduşi, au reuşit să întoarcă rezultatul, dar au primit două goluri în două minute, iar elevii lui Mihai Teja şi-au adjudecat cele trei puncte.

evomag.ro

Cu toate acestea, sub comanda lui Bratu, Dinamo arată excelent pe faza ofensivă, însă apărarea e una cu mari carenţe. Dinamo a primit 6 goluri în ultimele două meciuri de campionat, lucru de neconceput pentru suflarea dinamovistă.

Rodion Cămătaru, fost atacant câştigător al Ghetei de aur în tricoul lui Dinamo, în sezonul 1986-1987, cu 44 de reuşite. Ajuns la 60 de ani, Cămătaru se declară impresionat de acest ”New Dinamo” al lui Florin Bratu, un antrenor despre care are numai cuvinte de laudă.

„Dinamo mi-a lăsat o impresie destul de bună, având în vedere schimbarea, cu noul look pe care îl are, cu foarte mulţi jucători necunoscuţi, tineri, au lăsat chiar o impresie peste aşteptări. Şi la meciul ăsta, cât am văzut eu ceva, mi-a plăcut jocul, au jucat ofensiv, foarte variat. Destul de multe greşeli în apărare, dar un joc care poate da încredere pentru viitor.

În ofensivă nu a stat rău deloc, a marcat în toate meciurile cel puţin două goluri. Şi cu Voluntari, şi cu Steaua, şi acum. Din punct de vedere ofensiv chiar mi-a plăcut, a fost chiar peste aşteptări. Se vede şi mâna lui Bratu, îl cunosc bine pe Bratu de la Federaţie, un băiat de viitor, un tânar antrenor foarte bun, cu personalitate. Îmi place de el, se vede mâna lui acolo. Un joc frumos, ofensiv, multe faze de gol. Bineînţeles, şi multe greşeli de apărare, dar se poate lucra. Eu cred că Dinamo va fi o surpriză frumoasă, aşa văd eu.

Dinamo a avut un început peste aşteptări, asta e opinia mea. Foarte mulţi le-au cântat prohodul. A avut ochi Bratu în a face selecţia. Constanţa e un element de bază într-o echipă. Trebuie să mai treacă nişte etape ca să analizăm mai profund. E greu de spus după 2-3 meciuri. Eu zic că poate să se califice în play-off. Bineînţeles, bănuiesc că o să se mai întărească. Eu cred că e o echipă care poate face surprize anul acesta”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru prosport.ro

Fostul atacant de legenda a clubului Dinamo, şi-a exprimat părerea şi despre evoluţia lui Daniel Popa.

bestkids.ro

Acesta ajungând pe banca de rezervare, la decizia lui Florin Bratu.

„Toata lumea aşteaptă de la atacanţi să marcheze, să-şi facă meseria. Dacă nu marchezi, e greu să rezişti acolo. Aşa mă întreba şi pe mine: ”Băi, câte goluri ai marcat în ultimele cinci-şase etape?”. Niciunul. ”Păi atunci ia loc pe bancă”, a mai spus Cămătaru.

Reclame