VIDEO | „Dulăii” şi-au prezentat noile echipamente, dar şi ultimele achiziții

Astăzi la sediul PCH a avut loc o conferintă de presă, în care au fost prezentaţi noii jucători ai echipei, precum şi noile echipamente de joc.

Au fost prezenţi preşedintele asociaţiei PCH, Cristi Hîldan, preşedintele CS Dinamo, George Cosac, precum şi managerul echipei de handbal, Ovidiu Semen.

sursă video : Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo

Cristi Hîldan: “Sunt foarte onorat să fiu gazda echipei campioane, una din cele mai galonate echipe din sporturile de echipa ale clubului CS Dinamo. De ce am ales să facem prezentarea aici la sediul PCH, simbioza dintre suporteri sş echipa a produs performanţa şi nu au fost puţine momente în care echipa a fost împinsă de la spate de fani”.

George Cosac: “Emoţionantă această primire, mă bucur că sunteţi alături, că aţi fost aproape alături de campioana ultimelor trei ediţii, are obligaţia de a duce tradiţia performantelor la Dinamo, o echipă care va obţine aceleaşi performanţe. Ne dorim să facem o figură mai frumoasă în Liga Campionilor.

Avem o experienţă, echipa este şi mai omogenă şi cred că toată lumea îşi doreşte performantă, de la sportivi, staff tehnic, de la cei ce o insoţesc, nu în ultimul rând dvs. ce susţineţi această echipă. Ca şi valoare, ca şi omogenitate, pornim ca favoriţi. Au plecat o serie de jucători, poate era timpul după trei ani de performanţe, au venit o serie de jucători la fel de buni, competitivi, cred că Dinamo Bucureşti a ajuns la maturitatea să arate colţii acelui buldog de pe echipament şi în Liga Campionilor”.

Ovidiu Semen: “Vă mulţumim pentru primirea făcută, pentru aportul dvs, al suporterilor, pentru tot campionatul trecut, dar şi ediţiile trecute, aţi fost de mare ajutor. Fără voi nu am fi ajuns campioni. În toată această pauză, alături de conducerea clubului, sponsori, am încercat să facem o echipă mult mai competitivă, decât cea de anul trecut, de aici au apărut şi aceste transferuri.

Dorim să caştigăm campionatul şi Cupa României. Conducerea clubului a facut paşi importanţi pentru galerie, vom pune tricouri la vânzare la startul sezonului. Vom încerca să devenim membrii DDB. Suporterii care vor fi membri DDB, vor beneficia de gratuităţi la meciurile echipei de handbal. Încă o data vă mulţumesc”.

evomag.ro

Constantin Ştefan: “Vă mulţumim de invitaţie. Suntem onoraţi să fim din nou în faţa dvs, am fost aici de mai multe ori cu echipa, este o simbioză extraordinară, lucrul acesta ne dorim şi pe viitor. Avem o echipă schimbată, cu 8 jucători noi, îi ştiţi foarte bine, au fost destul de mediatizaţi. Suntem de 4 săptămâni în pregătire şi sunt mulţumit de randamentul lor şi implicarea lor în procesul de instruire. O să avem o echipa competitivă, o să avem nevoie de timp pentru omogenizarea relaţiilor de joc. Dar sper că pe data de 25 august la Supercupă, să avem o forma sportivă bună şi să mai aducem un trofeu pentru Dinamo”.

  • Sezonul competițional 2018-2019 la handbal va debuta pe data de 25 august, odată cu Supercupa României, dintre campioana Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța, deținătoarea Cupei României.

Reclame