Cine l-a „deturnat” pe Puljic din drumul către FCSB | “Da, i l-am furat lui Becali”

Fundaşul croat, Ante Puljic (30 de ani), a rămas liber de contract, după ce şi-a încheiat angajamentul în Rusia, la Tom Tomsk. Acesta a jucat în 44 de partide pentru formația rusă și a marcat 7 goluri.

bestkids.ro

Având în vedere problemele din defensivă şi impactul pe care l-a avut în perioada în care a evoluat pentru Dinamo, Puljic a fost subiect de discuţie pentru fanii dinamovişti. Numai că el nu a fost subiect de discuţie pentru cei din conducerea clubului, având în vedere pretenţiile financiare. Astfel deşi noi îl doream, el a fost la un pas să ajungă la FCSB, care erau dispuşi să îi ofere 15.000 de euro pe luna, iar aseară părea o afacere aproape încheiată. Numai că pe fir a intervenit Mircea Rednic.

Gigi Becali a declarat, la scurt timp după remiza cu Hajduk Split, scor 0-0, că transferul lui Puljic la FCSB a picat. Ca dezastrul să fie complet, anunţul vine la doar câteva ore după ce „roşu-albaştrii” au ratat şi transferul lui Jubal, care e la un pas de a semna cu Dinamo Kiev.

„M-a sunat acum cineva şi mi-a spus că era între noi şi Rednic şi a sunat Rednic. Şi mi-a spus cineva că pleacă băiatul acolo, că i s-a accidentat un fundaş. Trebuie să vină la mine la ora 23:00. Dar nu mai vine, să fie sănătos. Sunt încă în febra meciului, nu pot să mâ gândesc la asta”, a spus Becali.

evomag.ro

Iar Mircea Rednic a confirmat transferul fundaşului croat: “Da, Puljic vine la mine. I l-am luat lui Gigi. Am vorbit cu jucătorul, totul e ok. Semnează cu mine”, a declarat Rednic, antrenorul lui Al Faisaly.

Adus de Mircea Rednic în România, împrumut de la belgienii de la Genk, Puljic a făcut o impresie foarte bună în sezonul 2015/2016, când a îmbrăcat tricoul lui Dinamo. Finalist al Cupei României cu Dinamo, Puljic a jucat 28 de meciuri şi a înscris două goluri în sezonul petrecut în Ştefan cel Mare, unul chiar într-un derby cu FCSB. La 30 de ani, croatul crescut de Hajduk Split, e cotat la 600.000 de euro.

Reclame