Debut cu victorie pentru Denis Ciobotariu la Dinamo | Ce a declarat fiul lui Liviu Ciobotariu

13 august 2018 e o dată pe care nu o va uita prea curând, Denis Ciobotariu. Fundaşul de 20 de ani, a fost anunţat de Florin Bratu că va fi păstrat în lotul pentru noul sezon, după ce anul trecut a fost titular la Chindia Târgovişte.

Fiul lui Liviu Ciobotariu s-a descurcat foarte bine în meciul cu Viitorul (1-0), iar la final a avut un discurs cât se poate de matur și a spus că n-a avut niciun pic de emoţie.

„Vă daţi seama, m-am bucurat foarte mult când am aflat că sunt titular. V-am mai spus, nu sunt emotiv, pentru mine fotbalul se joacă cu fotbalul pe buze. I-am bătut pe Viitorul şi la juniori, iar azi am respectat planul tactic foarte bine. Mă simt foarte bine pentru că am câştigat alături de echipa mea. Cred că a contat şi absenţa domnului Hagi, dar cred că noi am jucat foarte bine”, a declarat Denis Ciobotariu.

Am primit un botez mai serios, în colţ, la ultima fază :).

Apărarea se face în 11 jucători, nu în patru apărători. E vina întregii echipe, degeaba a dat toată lumea vina pe apărare. Trecutul e trecut, în trecut am avut meciuri foarte grele cu ei. Şi acesta a fost foarte greu, dar, până la urmă, a ieşit bine”, a mai spus fundaşul central.

Reclame