„Sunt momente când anumiţi jucători vor sta în tribună”, a explicat Dănciulescu, absenţa lui Hanca şi Popovici | Giani Kiriţă nu il iartă pe Hanca

Florin Bratu a surprins şi i-a lăsat în tribune pentru meciul cu Viitorul pe Sergiu Hanca şi pe Sergiu Popovici, doi dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo. Ionel Dănciulescu spune că n-a fost vorba despre vreo decizie disciplinară, ci Florin Bratu este adeptul rotaţiei.

bestkids.ro

”E un lot de jucători pe care Florin se bazează total, sunt momente când anumiţi jucători vor face din primul ”11” şi etapa următoare vor sta în tribună. Depinde foarte mult de ei, de evoluţiile lor şi, probabil, dacă un jucător va înscrie meci de meci sau va fi jucătorul meciului la fiecare partidă, cu siguranţa nu îl vom vedea nici în tribună, nici pe banca de rezerve”, a declarat Dănciulescu.

După un sezon 2016/2017 excelent, Sergiu Hanca a fost dorit de Toulouse, Lille şi Gent, dar şefii lui Dinamo nu au dorit să-l lase să plece, în ciuda faptului că s-au despărţit fără probleme de alţi jucători importanţi. Fostul fundaş de la Dinamo, Giani Kiriţă (41 de ani), vine cu o posibilă explicaţie ce a dus la declinul lui Sergiu Hanca (26 de ani), fotbalist pe care Bratu l-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu Viitorul.

„Sergiu Hanca de un an de zile nu e într-o formă prea bună. Cu siguranţă e ceva la mijloc. Eu nu înţeleg scăderea lui de formă. Poate că atunci când a dat randamentul maxim a fost cel mai bun sezon al carierei.

evomag.ro

Înţeleg că n-a prins atunci transferul, dar asta nu înseamnă că acum nu trebuie să mai joace. Probabil că dacă nu mai vrea să joace, soluţia e să fie în afara lotului”, a declarat Kiriţă, înainte de Dinamo – Viitorul.

  • 1,25 milioane de euro e cota lui Hanca, cel care era evaluat la două milioane de euro vara trecută.
  • 18 goluri şi 22 de pase decisive are Hanca în 96 de meciuri la Dinamo.
  • 218 minute a prins Hanca în cele trei meciuri jucate în acest sezon.
Reclame