„Să ne arate şi nouă cum se joacă şotronul”. Replici acide, între Cornel Dinu și Florin Bratu. ”Vulturii nu se hrănesc cu muşte. Ce să fac eu cu Bratu?”

Cornel Dinu i-a oferit o replică lui Florin Bratu, cel care s-a arătat deranjat de unele afirmaţii făcute de fostul jucător emblematic a lui Dinamo.

evomag.ro

Dezamăgit de modul în care se apără Dinamo, Cornel Dinu a criticat metodele de antrenament din fotbalul modern şi modul în care sunt instruiţi tehnicienii la Şcoala de Antrenori. Mister a încercat să-i predea o adevărată lecţie lui Florin Bratu, iar antrenorul a reacţionat: „Nu am apucat să vorbesc cu Cornel Dinu. Pe această cale îl invit la antrenamente cu mare plăcere să ne arate şi nouă cum se joacă şotronul”, a spus fostul atacant, ca răspuns pentru legenda lui Dinamo.

În replică, Dinu i-a transmis lui Florin Bratu că a înţeles greşit declaraţiile sale:

”Vulturii nu se hrănesc cu muşte. Ce să fac eu cu Bratu? Dacă el asta a înţeles… Eu nu m-a referit la el sau la ce antrenează el. Eu îmi dau seama că antrenează el, că văd cum joacă echipa. Eu m-am referit la nişte exerciţii care am văzut că se tot fac în timpurile astea cu tot felul de copete, cu tot felul de mijloace ajutătoare, care sunt relativ şi care ocupă antrenamentul.

Şi am vorbit la general de felul în care se fac antrenorii astăzi, cum se scot la iveală de Şcoala de Antrenori, unde s-au scos vreo cinci materii de bază, că nu-i învaţă nimic şi că, în general sunt nişte funcţionari, dar nu m-am referit direct la el… Dar, dacă vrea o să fiu mai atent şi să aibă grijă, că mă uit mai atent la el, că el joacă, eu nu mai joc, am jucat când trebuia”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Reclame