EXCLUSIV | Cât de gravă este accidentare lui Denis Ciobotariu

Pentru Denis Ciobotariu (20 de ani), fiul lui Liviu Ciobotariu, 13 august 2018 e o dată pe care nu o va uita prea curând. Titularizat de Bratu, puştiul s-a descurcat foarte bine în meciul cu Viitorul (1-0).

Din păcate, fundaşul dinamovist a suferit o accidentare destul de urâtă, conform informaţiilor oferite de Telekom Sport.

evomag.ro

Contactat de Doar Dinamo, Denis Ciobotariu a confirmat gravitatea accidentării, dar spune că nu se va pune problema absenţei sale din partida cu CFR Cluj, programată, duminică, 19 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj.

„Este destul de serioasă accidentarea, dar îmi revin până la meciul următor. Este o gaură în laba piciorului”, a confirmat accidentarea, Denis Ciobotariu, pentru doardinamo.com.

„Ciobi” a făcut un meci bun, luni seară, împotriva celor de la Viitorul şi a fost apreciat de antrenorul său, Florin Bratu: „A fost un meci pe care l-am pregătit foarte bine şi care a fost foarte bine interpretat de jucătorii mei. Sunt mândru de asta. Am avut jucători tineri şi un debutant care a făcut o partidă mare, Ciobotariu. Mă bucur că am obţinut victoria şi cred că în această seară nu le-am dat multe şanse adversarilor. Toţi jucătorii s-au subordonat planului nostru tactic şi asta mă bucură”, a spus Bratu la finalul meciului.

  • Denis Ciobotariu, fiul fostului internaţional Liviu Ciobotariu, este de la 6 ani la Dinamo, a fost campion cu echipa Under 21 a clubului, iar în iarna trecută a fost împrumutat la Chindia Târgovişte.
Reclame