VIDEO | Ce a declarat Florin Bratu la conferința de presă, după victoria cu Viitorul

În premieră în acest sezon, echipa lui Florin Bratu (38 de ani) a terminat un meci fără gol primit, iar performanţa l-a bucurat pe tânărul antrenor din Ştefan cel Mare.

evomag.ro

La finalul celor 90 de minute, „Bratone” a vorbit într-o conferință de presă despre meciul cu CFR Cluj, absența lui Sergiu Hanca, dar şi de remarcatul partidei din Ștefan cel Mare, Daniel Popa.

Florin Bratu: “A fost o partidă dificilă, o partidă pe care mă bucur că am interpretat-o foarte bine şi jucătorii au pus în practică ce am lucrat în această săptămâna la antrenamente. Am jucat împotriva unei echipe bune, cu trasee, pe care le au bine definite şi joacă de multi ani împreună. Jucând în primul 11 cu 4 jucători sub 21 de ani, cu Denis titular şi debutant în Liga I, Moldoveanu intrând şi el pe parcurs, noi şi Viitorul avem cele mai mici medii de vârstă, cred că a ieşit un spectacol bun pe care l-am câştigat.

Pur şi simplu aşa am vazut lucrurile despre tactică, spre exemplu cu Olteanu care a stat în tribună la Mediaş, nu a fost în lot, azi a fost titular şi cred că a fost un joc bun. Au fost schimbări pentru că jucătorii să înteleagă şi mă bucur că au înteles. Trebuie să ne apărăm cu toata echipa. Mă bucur că nu am primit gol meciul astă.

Nu a fost uşor, nu am avut mult timp la dispozitie, am schimbat şi sistemul puţin, am jucat mult mai organizat şi mă bucur că şi Ricardo a închis bine alătur de May, am fost reactivi, i-am surprins pe contre, am reuşit şi un gol frumos. Aveam mare nevoie de aceste puncte.

Vom juca cu echipa campioană. Un meci dificil, dar avem timp şi sper să facem un meci mare şi la CFR, duminică seara. Suntem acolo, important să ţinem pasul, să nu ne îndepărtăm, mă bucur că echipa reactionează ,am fost arţăgoşi şi iată că vin şi rezultatele.

Daniel Popa a fost azi titular, avem un lot destul de numeros şi jucătorii de valori apropiate şi pot juca oricând. Ei simt asta şi există o concurenţă loială ce o punem în slujba echipei. Mi-a plăcut faza lui Popa, m-a mirat, el nu e un jucator tehnic, l-am spus două vorbe, de unde a scos el această execuţie, a zis că i-a venit pe moment, i-am zis ca e sclipitor. Gomelt este aproape refăcut, probabil mâine, poimâine va intra în program cu echipa. A avut totuşi o entorsă şi sper să îl avem apt pentru meciul de la Cluj”.

Lasă un răspuns