„M-a surprins și nu mă așteptam”, faza care l-a lăsat ”mut” pe Bratu

Daniel Popa (24 ani), a fost în centrul atenţiei la unicul gol al partidei Dinamo – Viitorul, scor 1-0, din etapa a 4 -a, a Ligii I.

bestkids.ro

Florin Bratu (38 de ani) a rămas fără replică după faza golului ce l-a avut drept protagonist pe Popa: ”M-a surprins și pe mine. Nu mă așteptam, nu m-aș fi gândit că ar fi putut scoate asta din joben, pentru că el are alte calități.

Numai că exercițiul, antrenamentele, îmcrederea pe care i-o dau, se lucrează mult la finalizare, totul a contat”, a spus Bratu.

În minutul 34, Ciobotariu a trimis o pasă în adâncime, Popa a câștigat duelul la cap cu Luchin, după care a trecut spectaculos de Țîru, dându-i mingea printre picioare, cu călcâiul. Apoi i-a pasat în fața porții lui May Mahlangu, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate, trimițând în plasă pentru primul său gol din acest sezon. Faza a fost una superbă și a fost aplaudată de tot stadionul.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, se declară mulţumit de eficienţa ofensivă a „câinilor roşii” şi spune că are incredere şi în ceilalți jucători din atac Axente, Moldoveanu şi Neicuțescu.

„Avem opt goluri înscrise în patru meciuri în acest campionat. Avem un atac destul de bun și noi și am încredere și în Mircea Axente, și în Daniel Popa, și în Robert Moldoveanu, Neicuțescu, am făcut un sistem al rotației cred eu destul de interesant care a creat o competiție foarte bună și loială între ei”, a mai spus Florin Bratu.

evomag.ro

  • Daniel Popa a revenit la Dinamo în această iarnă, după ce fusese împrumutat în turul sezonului trecut la FC Botoșani, acolo unde a reușit doar un gol în 22 de meciuri oficiale. În această stagiune, Popa a jucat în două partide din cele patru ale lui Dinamo în Liga 1.
Reclame