VIDEO | Florin Bratu şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Până când e valabilă noua înţelegere

În conferinţa de presă susţinută înainte de partidei cu CFR Cluj, Ionel Dănciulescu a anunţat că Florin Bratu şi-a prelungit pe încă un sezon înţelegerea cu Dinamo.

evomag.ro

Tehnicianului dinamovist îi expira actualul contract în 2019, iar dacă lucrurile vor merge bine în acest sezon Bratu îşi va pune semnătura pe o înţelegere valabilă până în 2022.

Florin Bratu: „Florin Bratu e antrenorul echipei până în 2020. Datorită faptului că a făcut o muncă titanică aici e antrenorul ideal. Sper că împreună cu el vom pune cu toţii umărul la ridicarea lui Dinamo. Îi urăm mult succes în continuare şi sperăm că în iarnă vom face un tricou cu 2022. E antrenorul ideal pentru tot ce înseamnă parcursul lui Dinamo de acum înainte. Nu cred că puteam găsi un antrenor mai bun.

Mă simt foarte bine şi sunt onorat pentru ce s-a întâmplat. Îi mulţumesc lui Danciu pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat. Danciu e zi de zi lângă echipă. Mulţumesc conducerii pentru că îmi acordă această continuitate şi vreau ca acest lucru să fie o provocare mai mare şi să încercăm să facem la Dinamo o echipă competitivă şi uşor-uşor să facem fericiţi fanii. Cred că munca pe care o facem e apreciată şi asta ne dă încredere. Am o ambiţie foarte mare şi vreau ca jucătorii să crească şi să facem performanţă împreună”.

  • Bratu mai avea contract pentru acest sezon, iar noua înțelegere este valabilă până în 2020.

Lasă un răspuns