EXCLUSIV | Costi Dima: „Conducerea mi-a comunicat să nu fiu supărat …”

Florin Bratu se bazează tot mai mult pe tinerii jucători din curtea lui Dinamo și a anunțat că o parte dintre ei vor fi piese de bază în angrenajul „cânilor roșii”.

bestkids.ro

Dima, a avut evoluții foarte apreciate la Sepsi, în sezonul trecut, și la naționala de juniori a României, fundaşul nu a intrat în vederile lui Florin Bratu și a cerut să plece de la club, fiind nemulțumit de situație și de faptul că nu joacă.

Talentatul fundaș a crescut în curtea lui Dinamo, iar în sezonul 2017-2018 a bifat 24 de meciuri.

Constantin Dima și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, dar și-a găsit repede angajament în liga 1. Sursele noastre ne spun că Dima a semnat o înțelegere cu Fc Viitorul, echipă antrenată de Gheorghe Hagi. Tot sursele noastre ne spun că pentru rezilierea contractului acestuia, Dinamo a primit 50.000 €, sumă cel mai probabil achitată de impresarul jucătorului, bani ce reprezintă grila de formare.

evomag.ro

Acesta a declarat în EXCLUSIVITATE pentru http://www.doardinamo.com, care este cauza rezilierii contractului.

Costi Dima: ” Situția mea actuală la Dinamo este că am reziliat contractul, iar clauza a fost plătită. Nu mi s-a dat șansa să pot juca la clubul la care am crescut. Am fost foarte surprins de schimbarea de atitudine a staff-ului tehnic care până la un anume moment m-a încurajat să mă întorc.

Conducerea mi-a comunicat să nu fiu supărat pe club și să fiu supărat pe anumite persoane care mi-au vrut răul. Din această situație eu nu am nimic de pierdut pentru că am toată cariera în față și vom vedea în decursul anilor cine a avut dreptate.”

Reclame