Steliano Filip se gândeşte să plece de la Hajduk Split | Ce sfat i-a dat Cosmin Contra

Steliano Filip nu a fost inclus de antrenorul lui Hajduk, Zeljko Kopic, pe foaia de joc a meciului cu FCSB, de joi seara.

Meciul de pe Naţional Arena a fost și prilej pentru Contra de a discuta cu fostul fundaş stânga a lui Dinamo, care nu a jucat niciun minut în acest sezon. Ultima dată, a evoluat în mai, iar acum se gândeşte să plece de la Hajduk Split. Acelaşi lucru l-a sfătuit să facă şi selecţionerul Cosmin Contra.

evomag.ro

„L-am întrebat care e situația lui, a zis că nu își explică de ce nu joacă pentru că antrenorul i-a zis de mai multe ori că e mulțumit de el. Asta mi-a zis Steliano. Acum așteaptă să vadă dacă va mai rămâne sau își va găsi echipă. Dacă nu își găsește echipă și nu joacă, nu are șanse la națională”, a spus Contra.

România va debuta în Liga Naţiunilor pe teren propriu în faţa Muntenegrului, pe 7 septembrie. Meciul se va juca, însă, fără spectatori, din cauza unei sancţiuni primite în preliminariile Euro 2016. Atunci România a fost sancţionată după meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European din Franţa, dar avocaţii FRF au reuşit să obţină amânarea pedepsei şi meciul cu Finlanda, din acele preliminarii, s-a jucat cu spectatori.

Acum, pedeapsa a fost reactivată, iar la partida cu Muntenegru, care va avea loc pe 7 septembrie, de la 21:45, România va juca fără spectatori.

Lasă un răspuns