Laurențiu Corbu, după partida din Gruia: „Nu ne gândeam că devenim lideri”

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

Fundașul Laurențiu Corbu a declarat, duminică, după meci, că nu își poate explica înfrângerea, mai ales că elevii lui Florin Bratu au fost cei care au deschis scorul.

”Ne doream foarte mult cele trei puncte. Din păcate este o înfrângere greu de explicat. După ce am înscris am fost mai relaxați. Nu ne gândeam că devenim lideri, ne gândeam doar să facem un meci bun. A fost un meci destul de bun, destul de echilibrat, dar după ce am am marcat nu am mai fost concentrați. E mare păcat. Fiecare meci trebuie să-l pregătim pentru a lua cele trei puncte”, a afirmat Laurențiu Corbu, după întâlnirea cu CFR.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii 1 Betano. Atacantul George Ţucudean a marcat două din cele trei goluri ale ardelenilor. Pentru CFR Cluj a mai marcat şi Billel Omrani 73, iar pentru Dinamo a înscris Mihai Popescu 61.

Lasă un răspuns