Cornel Dinu: „Nu înțeleg ambiția lui Bratu”

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, a criticat alegerile lui Bratu din primul 11, în special titularizarea lui Mircea Axente.

evomag.ro

„Mister” a atenţionat din nou, fundașii lui Florin Bratu, şi spune că au fost extrem de pasivi la golurile lui Țucudean.

“Nu înțeleg ambiția de a-l tituariza pe Axente, care nu e atacant. A marcat un gol, dar nu știu dacă va mai face asta vreodată. Remarc și absența lui Hanca. Trebuie să menții un apetit ofensiv și să creezi probleme.

Ambele echipe au jucat mai rapid, dar, din păcate, la Dinamo a intervenit din nou nesiguranța defensivă. E nepermis ca Țucudean să fie privit de 4 fundași și să nu intervină nimeni. Trebuie atitudine, nu expectativă, fundașii au fost spectatori. Apoi, pe lipsa de experiență a lui Olteanu și a lui Ciobotariu, s-au mai luat goluri”, a spus Cornel Dinu.

Legenda Clubului Dinamo, a explicat cum ar fi trebuit să joace „câinii” împotriva campioanei României: „Dinamo a avut o singură ocazie, cea de la gol, în care oricum e hazliu ce a făcut apărarea CFR-ului. Dinamo trebuia să joace dezinvolt, să facă spectacol și poate ar fi câștigat dacă ar fi avut curajul să atace defensiva destul de rigidă a CFR-ului”.

Reclame